All In The Details Safari Outfit

5 Smoothie Recipes

Skærmbillede 2016-07-17 kl. 11.44.53

Jeg er sikker på, at alle der har fulgt med på min blog et stykke tid, er klar over, at jeg elsker smoothies, og drikker én hver morgen. Tit er jeg ikke super sulten tidligt om morgenen, jeg arbejder et stykke væk fra mit hjem, så jeg skal for det meste op ved 5-tiden, og da kan jeg ikke rigtig spise endnu. Derfor er en smoothie en super god måde at få noget i maven på, uden at det bliver for meget. Smoothies er fantastiske, hvis man laver dem rigtigt og sundt. Man får fra morgenstunden sin daglige dosis af frugt og grønt, de er hurtige og nemme, de er gode for fordøjelsen og modvirker hård mave, de er sprængfyldt med vitaminer, styrker immunforsvaret, giver energi lige fra morgenstunden, og så er de sjove at eksperimentere med. Jeg har efterhånden lavet SÅ mange opskrifter til jer, og tænkte derfor, at jeg ville samle mine yndlings her.

/

Summer Smoothie

Purple Smoothie

Autumn Berry Smoothie

Strawberry Banana Smoothie

Chilly Summer Raspberry Smoothie

/

I am sure that all of you who have been following my blog for a while know that I love smoothies and drink one veery morning. I am not always really hungry early in the morning, I work quite far away from home and therefore most often have to get up at 5am and I can not really eat anything yet then. Therefore a smoothie is a super great way to get something in to my stomach without it being too much. Smoothies are fantastic, if you make them right and healthy. You get your daily dose of fruits and greens right from the morning, they are quick and easy, the are good for the digestion and prevents constipation, they are filled with vitamins, boost the immune system, gives you energy from the start and they are fun to experiment with. I have made SO many smoothie recipes for you and thought I would collect my favorite ones here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All In The Details Safari Outfit