Simple Skin/Hair Care

Purple Smoothie

IMG_6807

Jeg ELSKER farven på denne smoothie, og den smager fantastisk! Den er, som alle andre smoothies jeg laver, super sund og rigtig nem at lave, og så mætter den rigtig godt, hvilket er perfekt til morgener hvor man ikke er så sulten, men alligevel vil have noget i maven. Her er opskriften til to-tre glas:

Ingredienser
1 håndfuld blåbær
1 håndfuld solbær
1 håndfuld brombær
1 håndfuld hindbær
(evt. i en frossen bærblanding)
3 broccolibuketter
1 håndfuld spinat
1 tsk vaniljesukker
1/2 moden banan
vand
Fremgangsmåde
alle ingredienser puttes i en blender og hældes over med vand. Når de har stået lidt og tøet op (hvis de er frosne) blendes de til konsistensen er helt smooth. Nydes øjeblikkeligt i et glas med lidt is.
/
I LOVE the color on this smoothie and it tastes amazing! It is, like all the other smoothies I make, super healthy and really easy to make and then it is really fulling which is perfect for mornings when you are not really hungry, but still want something in your system. Here is the recipe for two-three glasses:

Ingredients
1 handfull blueberries
1 handfull blackcurrant
1 handfull blackberries
1 handfull raspberries
(for example in a mixed frozen bag)
3 broccoli florets
1 handfull spinach
1 tsp vanilla sugar
1/2 ripe banana
water
Method
all ingredients are added to a blender and poured over with cool water. When they have been standing and unfrozen a bit (if they are frozen) they are blended until the consistency is completely smooth. Enjoy immediately with ice in a glass.

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple Skin/Hair Care