Isabel Marant Edris Alternative

Homemade Berry “Yogurt” With Honey Roasted Oats

IMG_2836

IMG_2826

Jeg har nu kvalme og mavesmerter på tredjedagen, og jeg er ved at være godt træt af det. Jeg kan næsten ingenting spise, men da jeg vågnede i morges var jeg så sulten, så jeg var nødt til at lave noget mættende, men samtidig let. Så jeg fandt på en super nem, lækker, frisk sommeropskrift som smager virkelig godt, og som jeg vil dele med jer nu. Det er en rigtig god erstatning for yoghurt, som ofte er det eneste jeg har lyst til når jeg har kvalme, og det er meget sundere <3

Ingredienser
1,5 dl frosne, danske hindbær
1 håndfuld friske, danske blåbær
5 spiseskefulde skyr
2 spiskeskefuld honning efter eget valg (1 til yoghurten, 1 til havregrynene)
3 dl havregryn

Fremgangsmåde
Blend hindbær, blåbær, skyr og 1 spiseskefuld honning sammen og hæld det i en skål. Kom en smule olie på en stegepande og smid havregrynene på. Rist dem til de er sprøde og gyldne. Pas på de ikke brænder på, da det går hurtigt! Skru ned på lav varme og tilsæt honningen. Bliv ved med at bland det sammen til alle havregrynene er dækket med honning. Tag det af varmen og lad det køle af til det ikke er helt så klistret mere. Hæld derefter nogle over skyr-blandingen. Serveres med det samme <3

——–

I am now dealing with stomachache and nausea on the third day in a row and I am getting really sick of it. I can barely eat anything, but when I woke up this morning I was so hungry and had to make something that would make me full, but something that was still light. So I came up with a super easy, delicious, fresh Summer recipe which tastes really good an which I will share with you now. It is a really good replacement for yogurt which is most often the only thing I feel like eating when I have a stomachache and it is a lot healthier <3

Ingredients
1 cup of frozen raspberries
1 handfull of fresh blueberries
5 tablespoons of skyr
2 tablespoons of honey (1 for the yogurt, 1 for the oats)
2 cups of oats

Method
Blend raspberries, blueberries, skyr and 1 tablespoon of honey together and pour the mixture into a bowl. Add a tiny bit of oil to a pan and add the oats. Toast them until they are crunchy and golden. Be careful not to burn them as it goes quickly! Turn the heat down to low and add the honey. Keep stirring it together until all the oats are covered in honey. Take it off the heat and let if cool off until it is not as sticky. Pour some over the skyr-mixture. Serve immediately <3

Signatur-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isabel Marant Edris Alternative