Under The Weather

Isabel Marant Edris Alternative

Skærmbillede 2015-08-13 kl. 23.29.53

Isabel Marant

<- Isabel Marant look a like Edris ->

Jeg ELSKER Isabel Marant sko, men jeg er ikke så vild med prisen. De er i hvert fald for dyre for mig lige nu. Derfor er jeg glad for, at de er så populære så der findes billigere alternativer. Som med Hunter gummistøvlerne, satte jeg mig for, at finde et par der havde de samme unikke detaljer som jeg elsker sådan ved skoene, men samtidig er en del billigere. Jeg fandt et par alternativer, men ud af dem var dem ovenover helt klart smukkest. Jeg fandt også et endnu billigere alternativ, som I kan se her. Jeg kunne selvfølgelig ikke dy mig, og endte med at købe dem på nederste billede. Jeg er vild med ankelstropperne, da de virkelig får anklerne til at se feminine og delikate ud, og nitterne, som gør dem super rå samtidig med det feminine udtryk, og den store sløjfe/sommerfugl, som selvfølgelig er den, der gør dem så unikke.

——–

I LOVE Isabel Marant shoes, but I do not love the price. At least for me right now, it is too expensive. Therefore I am happy they are so popular so there are cheaper alternatives. Like with the Hunter boots I decided to find a pair with the same unique details that I love about the shoes, but also was quite a bit cheaper. I found a couple of alternatives, but out of them I actually found these to be the most beautiful. I also found an even cheaper alternative which you can see here. I, of course, could not hold back and ended up buying a pair of the ones on the bottom picture. I am loving the ankle straps as they really make the ankles look feminine and delicate, and the studs, which make them super edgy at the same time as the feminine look, and the big bow/butterfly which is obviously what made them so unique.

Signatur-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Under The Weather