Gunpowder Festival Junkie Dress

Sunny Day Shorts

Skærmbillede 2015-07-19 kl. 22.07.31

Skærmbillede 2015-07-19 kl. 22.07.42

Skærmbillede 2015-07-19 kl. 22.00.35

<- similar cheaper shorts ->

I lørdags lå jeg i gården ved min nye lejlighed med mine skønne søskende. Vi spiste kage og drak iskaffe, og lå bare og hyggede i solen. Der er den hyggeligste gård ved min nye lejlighed, med græs, blomster, bænke, et legehus og tørresnore, hvilket er så hyggeligt. Jeg er så glad for, at jeg endelig har et lukket, hyggeligt sted at ligge og slikke sol om sommeren. Jeg havde mine fine, gule shorts på, som er fra Traffic People og desværre er udsolgt. Jeg synes de er så fine, og gul er bare den perfekte sommerfarve, og så smuk til solbrændt hud. Jeg elsker blonderne i benene på disse shorts, og materialet og farven er fint og feminint. Jeg har dem også i den fineste koralrøde farve, som I kan se på det sidste billede. Jeg har fundet et super fint alternativ til disse, som jeg tænkte jeg ville dele med jer, da jeg kan huske at disse shorts var meget populære. De kan endda fås i den samme glade, gule farve og så koster de kun 64 kr. med forsendelse!

——–

On Saturday I was in the little garden by my new apartment with my amazing siblings. We had cake and iced coffee and just chilled on a blanket in the sun. It it the most gorgeous garden by my new apartment with grass, flowers, benches, a playhouse and clotheslines which is so cozy. I am so happy that I finally have a closed, cozy place to soak up the sun in the Summer. I wore my pretty, yellow shorts which are from Traffic People and have unfortunately sold out. I think they are so pretty and yellow is just the perfect color for Summer and s beautiful with tan skin. I love the lace on the legs and the material and color are so pretty and feminine. I also have them in the prettiest coral red color as you can see on the last photo. I have found a super nice alternative for these which I thought I would share with you as I remember these shorts being very popular. They are even available in the same happy, yellow color and then they only cost 64 DKK with shipping!

Signatur-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gunpowder Festival Junkie Dress