Angel Wing Kimonos

Milk Slice

IMG_9625

IMG_9624

Okay, så det er ikke nogen hemmelighed at jeg stadig elsker mælkesnitter. Jeg spiser lidt for mange mælkesnitter, men det er én ting hvor jeg virkelig ingen selvkontrol har, haha. Forleden begyndte jeg at søge efter opskrifter og tænkte jeg ville prøve at lave nogle selv. Og jeg skal klart indrømme at de desværre ikke smager præcis som mælkesnitter, men derhen af. De er heller ikke sunde, men sjove at lave, billigere end at købe dem og de er rigtig sjove at lave hvis man har børn. De er også nemme og lette at lave, for selv jeg kunne finde ud af dem! Her kommer opskriften:

Ingredienser (8 mælkesnitter)
2 æg
3 spsk flormelis
3 spsk yoghurt naturel
3 spsk vegetabilsk olie
2 spsk kakao
4 spsk hvedemel
10 g vaniljepulver
5 g bagepulver

1/4 l fløde
1 spsk honning
1 tsk citronsaft
5 g vaniljepulver

Fremgangsmåde
Pisk de to æg og flormelis sammen til det bliver skummet. Tilsæt yoghurt og olie og bland det sammen. Si kakao, hvedemel, vanilje – og bagepulver i og bland det hele godt sammen. Læg det derefter på bagepapir på en bageplade i et tyndt lag og bag i ti minutter på 180C. Åbn gerne ovnen hvert andet/tredje minut så kagen ikke rejser sig for meget. Pisk fløden sammen med honning, citron og vanilje til det bliver til flødeskum. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af i ti minutter. Vend den ud med et stykke bagepapir og skær den over på midten. Smør cremen på den ene side og læg den anden ovenpå. Skær nu kagen til mælkesnitter og still til køl.

Som sagt smager de ikke præcis af rigtige mælkesnitter, men man kan godt smage at de er derhen ad med honningen. De smager rigtig godt og er rigtig hyggelige at pakke ind i sølvpapir eller film hver for sig så man kan tage en ad gangen og give sin børn dem med på madpakke som en lille dessert.

I morgen kommer der endnu en video om hvordan man bruger bronzer og highlighter som jeg skal til at redigere nu så den er klar til i morgen. Men først skal jeg have lækker ærte/blomkålssuppe som min søde kæreste har lavet og se et par afsnit af Modern Family da der endelig er kommet ny sæson på Netflix! Jubi! Hav en skøn aften <3

——–

Okay, so it is no secret that I still love Milk Slice. I eat a little too many milk slices, but it is one thing where I seriously have no self control, haha. The other day I started to search around for recipes and thought I would try to make some myself. And I will definitely admit that these unfortunately do not taste exactly like milk slices, but they do taste similar. They are not healthy either, but fun to make, cheaper than buying them and they are really fun to make if you have children. They are also easy to make because even I was able to! Here comes the recipe:

Ingredients (8 milk slices)
3 eggs
3 tbsp powdered sugar

3 tbsp yogurt
3 tbs vegetable oil
2 tbsp cocoa
4 tbsp flour
10 g vanilla powder
5 g baking powder

1/4 l cream
1 tbs honey
1 tsp lemon juice
5 g vanilla powder

Method
Whisk the two eggs and powdered sugar together until it turns foamy. Add yogurt and oil and mix together. Sift cocoa, four, vanilla – and baking powder in and mix it well. Add it on to a piece of baking paper on a baking dish in a thin layer and bake for 10 minutes at 180C. Open the oven every two/three minutes to make sure the cake does not rise too much. Whisk the cream with honey, lemon and vanilla until it becomes whipped crem. Take the cake out of the oven and let it cool for ten minutes. Turn it with another sheet of baking paper and cut it over in the middle. Add the cream on one side and add the other one on top. Cut the cake into milk slices and set to cool in the fridge.

As said they do not taste exactly like real milk slices, but you can taste that they are similar with the honey. They taste really good and it it really fun to pack them individually in tin foil or film so you can take them out one at a time and give them to your children in their lunch boxes for a little dessert.

Tomorrow there will be another video up on how to sculpt your face which I am editing now so it is ready for tomorrow. But first I am eating a delicious pea/cauliflower soup which my sweet boyfriend made and watch couple of episodes of Modern Family because there is finally another season on Netflix! Yay! Have a lovely evening <3

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angel Wing Kimonos