A New Beginning

NoraMoerch.com

Skærmbillede 2016-09-11 kl. 02.48.22

Skærmbillede 2016-09-11 kl. 02.48.08

Jeg vil blot minde jer om, at min blog er rykket, samt at jeg nu har mit eget domæne, så jeg fra nu af er at finde på NoraMoerch.com – jeg er totalt stolt og fuldstændig lykkelig over den nye blog. ALT fungerer bare. Jeg håber, I vil tjekke den ud – jeg blogger stadig to gange dagligt. Jeg lader denne stå, da den stadig betyder meget for mig. <3 Vi ses på NoraMoerch.com!

/

I just want to remind you that my blog has moved, as well as the fact that I now have my own domain, so from now on you will find me at NoraMoerch.com – I am totally proud and completely happy with the new blog. EVERYTHING just works. I hope you will check it out – I still blog twice a day. I will leave this one here, since it still means a lot to me. <3 See you at NoraMoerch.com!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A New Beginning