Spaghetti Carbonara - Vegetarian Style

Notebook

Skærmbillede 2016-06-05 kl. 11.21.18

Skærmbillede 2016-06-05 kl. 11.32.46

Jeg bruger min MacBook, min iPhone og min iPad hele tiden. Det er her jeg henter inspiration, det er her jeg selv prøver at skabe inspiration, her jeg redigerer, får idéer og bliver motiveret. Men det er også her jeg spilder tiden på ligegyldigheder, bliver distraheret, udskyder og laver ingenting. Derfor købte jeg i onsdags en bog. Til at skrive og tegne i. Til at skrive noter til personlige, gennemtænkte blogindlæg, finde på idéer til fine outfits, skrive ugentlige planer for min blog, tegne skitser af tøj, logoer og billeder jeg bare har i mit hoved. Og i går satte jeg mig ned og skrev i den. Og tegnede så. Og jeg blev ved med at tegne i nogle timer. Og jeg var helt forelsket i at tegne igen. Og det blev flot på trods af min lange pause. Og jeg opdagede hvor meget det stadig betyder for mig at have papir, farver og ubegrænsede muligheder, på en helt anden måde end jeg har online. Og nu blev det her meget dybt, men jeg blev så lykkelig og rørt i går, fordi jeg havde glemt hvor meget jeg elsker at tegne. Og hvor god jeg er til det. Det har virkelig betydet uendeligt meget for mig gennem mit liv. Bogen er forresten fra Normal, og jeg synes den er så fin og retro så jeg ville vise jer den.

/

I use my MacBook, my iPhone and my iPad all the time. It is here I pick up inspiration, here I try to create it myself, here I edit, get ideas and get motivated. But it is also here I waste time on things that are not important, get distracted, procrastinate and do nothing. Therefore I bought a book this Wednesday. To write and draw in. To write notes for more personal, thought through blog entries, to get ideas for pretty outfits, write weekly blog plans, draw sketches of clothes, logos and pictures I just have in my mind. And yesterday I sat down and wrote in it. And then I drew. And I kept drawing for hours. And I was totally in love with drawing again. And it turned out so good despite of the fact that I have been taking a long drawing break. And I discovered how much it still means to me to have paper, colors and unlimited possibilities in a whole different way than I have online. And now this turned out very deep, but I was so happy and touched yesterday because I had seriously forgotten how much I love to draw. And how good I am at it. It has really meant everything to me through my life. The book, by the way, is from a Danish store called “Normal” and I think it is so cute an retro that I wanted to show you.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaghetti Carbonara - Vegetarian Style