Back To Blonde

A New Beginning

Skærmbillede 2016-08-06 kl. 21.29.25

Dette vil være mit sidste blogindlæg på Bloggers Delight for now. Efter et par måneder med store problemer mht. mit bloglayout, der hele tiden skiftede og så mærkeligt ud i forskellige browsere, samt problemer med, at uploade billeder i mine indlæg, og for lidt designfrihed mht. mit layout, har jeg besluttet at rykke min blog over til nouw.com. Jeg er SÅ lykkelig over, hvor smuk den er blevet – den er virkelig lige som jeg vil have den, og nouw er så brugervenligt og enkelt at designe i. Jeg har fået en kæmpe header, hvor man kan se hele billedet, og så har jeg desuden fået en sidebar, med lidt fakta om bloggen, samt nye, mere simple kategorier. Det tog LANG tid, at sortere 700+ indlæg i de nye kategorier! Jeg håber, I stadig vil følge med på min nye adresse: http://nouw.com/noramoerch – jeg arbejder på snart at få mit eget domæne, og det glæder jeg mig helt vildt til, men indtil da vil min adresse være førnævnte. Desværre tog det længere end forventet at rykke bloggen og få alle detaljer på plads, så jeg missede Disney Friday! MEN det vil jeg råde bod på, og i aften give jer de to indlæg jeg havde planlagt at lægge ud i går. Så glædelig (forsinket) Disney Friday! Skynd jer ind på min nye blog og se dem! Og lad mig endelig vide, hvad I synes om den – jeg ELSKER den!

/

This will be my last entry on Bloggers Delight for now. After a few months with big problems with my blog layout, which changed all the time and looked weird in different browsers, as well as trouble with uploading pictures in my entries, and too little design freedom around my layout, I have decided to move my blog to nouw.com. I am SO happy because it is so beautiful now – it really is just like I wanted it, and nouw is so user friendly and simple to design in. I have gotten a huge header, where the entire photo is visible, and besided that I have gotten a sidebar, with facts about the blog as well as new, more simple categories. It took me a LONG time to sort out 700+ entries in to new categories! I hope you will still follow me on my new adress: http://nouw.com/noramoerch – I am working on getting my own .com domain soon, and I am so excited about that, but until then my address will be the previously linked. Unfortunately it took longer than expected to move the bog and get all details in place, so I missed Disney Friday! BUT I will make it up to you, and tonight post the two entries I had planned for yesterday. So happy (belated) Disney Friday! Hurry up and check out my new blog! And please, do let me know how you like it – I LOVE it!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back To Blonde