Dreamy Bed

Social Media

11289859_10154230887057228_1558361460_n

Skærmbillede 2015-05-22 kl. 21.16.07

Jeg har desværre oplevet, at mine læsertal er halveret den sidste tid. Og jeg ved sådan noget går op og ned, men det er desværre lidt demotiverende. Dog blogger jeg jo fordi jeg selv synes det er sjovt og fordi jeg elsker det, men jeg tænkte at jeg ville fortælle jer, at jeg både har Instagram og Facebook, hvor jeg hver dag lader folk vide når det nye indlæg er oppe – dette vil måske gøre det nemmere, hvis man bare glemmer at tjekke blogs? Sådan har jeg det i hvert fald selv. Det er meget federe at blive mindet om det på Facebook så jeg ikke misser for meget. Dette er i øvrigt ikke et indlæg der er skrevet for at klage eller for at få medlidenhed. Jeg kunne have én læser om dagen og jeg ville stadig blogge hver dag, da det virkelig er en stor del af mit liv og min største hobby og passion, men jeg synes det er interessant at se, hvordan det påvirker mig når jeg pludselig mister så mange læsere. Og jeg synes ikke det er noget at skamme sig over, jeg synes det er godt at være ærlig omkring det. Til alle jeg andre bloggere derude: Hvordan har I det, hvis I kan se jeres læsertal stille og roligt falder? Påvirker det jeres lyst til at blogge? Hvor meget betyder de tal? Og kigger I egentlig på dem?

Nåh ja, og så til pointen i indlægget:

Facebook

Instagram

——–

Unfortunately my reader numbers are the half of what the were last month these days. And I know stuff like that goes up and down, but unfortunately it is a bit demotivating. Though I do blog because I think it is amazing and I love it, but I thought I would tell you that I have both Instagram and Facebook where I, every day, let people know when new entries are up – maybe that will make it easier if you just forget to check blogs? at least that is how I feel. It is a lot easier getting a reminder on Facebook so I do not miss too much. By the way, this is not an entry to complain or to pity myself. I could have just one reader a day and I would still do this every day, but I think it is interesting to see how it affects when I suddenly loose so many readers. And I do not think it is something to be ashamed of, I think it is good to be honest about it. For all you other bloggers out there: How do you feel if you see your readers numbers fall? Does it affect your motivation to blog? How much do these numbers mean? And do you even look at them?

Oh, yes, now for the point of this post:

Facebook

Instagram

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreamy Bed