Throwback: Lemon Christmas Treats

Dear Santa: The Aloha Fox Bag

AlohaFoxEmbroideredBag-9642

Glædelig jul, allesammen! Jeg forstår slet ikke hvor hurtigt december forsvandt. Jeg vil vise jer min fine julekjole lige om lidt, men ville lige lave et sidste “Dear Santa” indlæg, selvom jeg faktisk kun tror jeg har lavet ét før det i år. Spell Designs (selvfølgelig er det der fra) har lige lagt denne smukke, smukke taske online – og jeg elsker virkelig alt ved det. Jeg elsker de lyse, feminine, sarte farver, de smukke broderier og de hvide frynser samt den flettede strop. Jeg er helt forelsket i den, og må bare eje den på et tidspunkt – er den ikke fin? Hvis I forresten er i sidste øjeblik med en gave er gavekort til fine webshops altid en god idé <3
/
Merry Christmas, everybody! I do not get how fast December went. I will show you my pretty Christmas dress in a little while, but I just wanted to make one last “Dear Santa” entry, even though I have actually only made one before that this year. Spell Designs (of course it is from Spell Designs) have just put this beautiful, beautiful bag online – and really love everything about it. I love the light, feminine, light colors, the beautiful embroidery and the white tassels as well as the braided strap. I am completely in love with it and I have to have it at some point – is it not gorgeous? By the way, if you are in a rush to get last minute Christmas gifts, gift cards to cute webshops are always an amazing idea <3

/Aloha Fox Bag – Spell Designs

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback: Lemon Christmas Treats