Coffee Table Display

Dear Santa: Elephant Jacket

Skærmbillede 2015-11-11 kl_Fotor_Collage
//Elephant Jacket – Blue/Elephant Jacket – Red

Jeg starter tildigt med mine “Dear Santa” indlæg i år, da jeg, for det første, er så forelsket i disse jakker, så jeg ikke kan vente til december og da jeg, for det andet, elsker julen så meget, så jeg altid tyvstarter, for at få så meget jul hvert år som muligt. Jeg har allerede et par jakker med detaljeret ryg, da jeg synes et er så fint med smukke, kunstneriske rygge. Men disse jakker slår alt, og jeg er så vild med dem. Jeg elsker at motivet er elefanter, og jeg synes udsmykningen rundt om er så smuk og fantastisk kreativ, romantisk og kunstnerisk, at jeg bare ved, at jeg MÅ have én på et tidspunkt. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes bare der er ét eller andet SÅ fint ved, at have en jakke med en elefant på.
/
I am starting early with my “Dear Santa” entries this year as I, first of all, am so in love with these jackets so I can not wait until December and because I, secondly, love Christmas so much that I always cheat and begin early to get as much Christmas as possible every year. I already have a few jackets with detailed backs, because I think it is so nice with beautiful, artistic backs. But these jackets beat everything, and I am absolutely in love with them. I love that the motif is elephants and I think the embellishment around the elephants is so beautiful and fantastically creative, romantic and artistic that I just know I NEED one at some point. I do not know why, but I just think it is somehow SO cute by having a jacket with an elephant on.

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coffee Table Display