Christmas Latte

Dear Santa: Everything

IMG_8389_Fotor_Collage

Glædelig lille juleaften! Jeg har været på arbejde i dag, og om lidt kommer min ven til gløgg og æbleskiver. Det er en fast tradition vi gør hvert år den 23., og det er så hyggeligt! Jeg skriver i morgen og viser jer min juleoutfit og makeup, men ville lige lave sidste “Dear Santa” indlæg, hvor jeg har samlet mine højeste ønsker. Tre af dem har I allerede set, og her er links til de individuelle indlæg: The USA Dress, Off Shoulder Romper, Frends Headphones.
Jeg elsker stadig USA kjolen, som er fra Spell Designs forrige kollektion, og jeg VIL snart have den! Jeg kan, som nævnt før, ikke så godt lide flag som print på tøj, men denne er bare anderledes, fordi det ser mere dæmpet ud, hvilket får den til at se virkelig cool ud. Det fede ved den er at den både kan bruges uden på tøj, som på billedet, som kjole til sommer med bare ben og til de koldere måneder med jeans som en top! Jeg elsker den!
Den fine Off Shoulder Romper, også fra Spell, er blevet super populær, og jeg ser så mange fine billeder på instagram, som bare gør mig endnu mere forelsket! DEN har jeg heldigvis taget sagen i egen hånd med, og fået lagt den til siden hos fantastiske Kyss Johanna, som er en svensk webshop der blandt andet forhandler Spell Designs. Så den skal købes når jeg får SU igen!
De fine Frends høretelefoner har jeg som nævnt ønsket mig i et par år nu! Jeg synes de er SÅ fede og vil VIRKELIG gerne eje et par! Det er sådan nogle man ikke bare går ud og køber, nogle som ville være super lækre at få i gave. Jeg ELSKER dem og går virkelig og sukker efter dem, og af en eller anden grund ekstra meget i år!
Den sidste og nye ting jeg har på min ønskeliste er Tromborgs Vanilla Body Oil Mist, som virkelig dufter helt fantastisk! I ved jeg elsker alt der dufter af vanilje, og jeg er virkelig blevet forelsket i denne duft! Samtidig er Tromborg også bare et super lækkert mærke! Jeg har selvfølgelig mange andre ønsker, men dette er dem jeg syntes var sjove at skrive om, og nogle af dem jeg har haft mest i hovedet her i december. Nyd jeres lille juleaften <3 Når min ven er taget videre skal jeg og min dejlige kæreste udveksle gaver (jubiiii!) og så skal jeg hjem til min skønne mor og sove til juleaften i morgen. Åh, hvor jeg elsker disse dage <3

———

Happy 23rd of December! I have been at work today and in a few moments my friend will come for appleskives and astute. It is a tradition and we get together every 23rd of December and it is so awesome! I will blog tomorrow and show you my Christmas outfit and makeup, but I just wanted to make one last “Dear Santa” post where I have gathered my biggest wishes. You have already seen three of them and here are link for the individual ones: The USA Dress, Off Shoulder Romper, Frends Headphones.
I still love the USA dress which is from Spell Designs second latest drop and I NEED to own is soon! I do not, as mentioned before, like flags as prints on clothes, but this is different because it looks more muted which makes it look really cool. The great thing about this is that it can be worn both over clothes as seen in the photo, as dress for Summer with bare legs and for the cooler months with jeans as a top! I love it!
The pretty Off Shoulder Romper, also from Spell, has become super popular and I see so many pretty photos on instagram which just makes me even more in love with it! LUCKILY I have taken matter into my own hands with this one and had amazing Swedish webshop Kiss Johanna lay one aside for me. So that one will be bought next month!
The gorgeous Frends headphones I have as mentioned been wanting for a few years now! I think they are SO cool and REALLY want to own a pair! It is just not something you just go out and buy, but something that would be extremely great to receive as a present. I LOVE them and I am really sighing over them and for some reason a little more this year than usual!
The last and new thing I added to my wishlist is Tromborg’s Vanilla Body Oil Mist which smells incredible! You know I love everything that smells like vanilla and I have really fallen in love with this scent! And Tromborg is also a really nice and luxurious brand! Of course I have many other wishes, but these are the ones I wanted to tell you about and the ones I have been thinking the most about in December. Enjoy 23rd of December <3 When my friend has left me and my bf are going to exchange gifts (YAY!) and then I am going to my mum’s to sleep and stay on Christmas Day and Eve. Oh, how I love these days! <3

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Latte