Lemon Christmas Treats

Dear Santa: Sundancer Romper

5

4

via @lovesomethin

6

via  @turquoiselane_shop

1

via @thelittleboutique

3

via @spliceboutique

2

via @spell_byronbay

Åh altså, jeg er simpelthen så forelsket i Spell Designs nye Sundancer Off the Shoulder Romper fra deres Summer of Angels lookbook (som jeg har blogget om her), og det gør bestemt ikke min forelskelse mindre at se alle de smukke billeder af den på instagram! Har lavet credits under hvert billede. Er virkelig vild med den nedtonede farve, og de fine, fine blomster. Jeg elsker lyserød og grøn sammen, da de to farver minder mig om forår og sommer og giver sådan en god kontrast. Min yndlingsting ved denne dragt er klart skuldrene og længden på ærmerne. Den er SÅ smuk og boho, og jeg ville elske at flashe min fine drømmefanger tatovering på skulderen til sommer i denne smukke dragt. Og så er den allerede udsolgt i én størrelse. Får næsten stress af at  jeg ikke har råd endnu! Jeg ville elske at have den på med et par lysebrune åbne mokkasiner, et fint brunt bælte i taljen og ulet sommerhår <3

——–

Oh, come on, I am seriously so in love with Spell Designs’ new Sundance Off the Shoulder Romper from their Summer of Angels lookbook (which I have blogged about here) and it certainly does not make my crush any less to see all the beautiful pictures of it on instagram! I have written credits under each picture. I really love the muted color and the pretty, pretty flowers. I love pink and green together as those two colors remind me of Spring and Summer and makes such a nice contrast. My favorite thing about this romper is definitely the shoulders and the length of the sleeves. It is SO beautiful and boho and I would love to flash my pretty dreamcatcher tattoo on my shoulder for Summer in this beautiful romper. And it has already been sold out in one size! I am almost getting stressed out for not being able to afford it yet! I would love to wear it with a pair of open tan moccasins, a pretty brown belt in the waist and messy Summer hair <3

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lemon Christmas Treats