Eye of Horus Cosmetics

Preview – Lapis Wild Belle Tassel Jacket

IMG_7746
/Lapis Wild Belle Tassel Jacket/

(Jeg er pt. i London, så alle indlæg fra onsdag til og med søndag er skrevet på forhånd med mindre der står andet) Jeg har længe ventet på at denne jakke kom på nettet, faktisk siden jeg så Spell Designs’ lookbook “Kiss The Sky“. Den kom ENDELIG ud for nogle uger siden, men jeg ventede med at købe den til Spell Designs’ nye lookbook kom ud, så jeg kunne bestille det hele samlet. Jeg modtog den i sidste uge, og jeg er SÅ glad for den. Den dybe, rige, kongeblå farve er SÅ smuk og intens, og pasformen er perfekt. Jeg synes virkelig det er et fantastisk statement piece, og med hyggelige, varme sweatre og stramme jeans vil den se SÅ smuk ud. Jeg kan ikke vente med, at vise jer outfitbilleder hvor jeg stroller op og ned af Londons gader og stræder med denne smukke sag på! Dem er jeg nok i gang med at tage lige nu!
/
(I am currently in London, so all entries from Wednesday to Sunday are written in advance unless other is stated) I have been waiting for this jacket to go online for a long time, actually since I saw Spell Designs’ lookbook “Kiss The Sky“. It FINALLY went online a couple of weeks ago, but I waited a bit with purchasing it until Spell Designs new lookbook came out so I could order everything together. I received it last week and I am SO happy with it! The deep, rich, lapis blue color is SO beautiful and intense and the fit is perfect. I really think it is an incredible statement piece and with cozy, warm sweaters and slim jeans it will look SO beautiful. I can not wait to show you outfit photos where I am strolling up and down in London’s streets wearing this gorgeous piece! I am probably shooting those right now!

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eye of Horus Cosmetics