Sunset Cactus Intimates

Eye of Horus Cosmetics

vghgvh
/Eye of Horus Cosmetics/

Jeg var så heldig at vinde en fantastisk giveaway, hvor jeg blandt andet vandt denne kjole, og så dette fantastiske makeup! Det er fra et virkelig smukt mærke, som jeg ikke havde hørt om før, men som jeg er utrolig imponeret over! Det er ikke specielt dyrt, men det er lige så lækkert og eksklusivt som makeuppen i den dyrere prisklasse! Jeg vandt både en mascara der giver mine vipper så meget længde og volumen, en kohl eyeliner i brun der giver så meget farve payoff, en liquid eyeliner i sort med filttip, som giver fantastisk præcision, en øjenskyggepalette i neutrale farver der er helt vildt pigmenterede, og en spidser til eyeliners. Designet er så smukt med de sorte og gyldne farver og inspirationen fra det gamle Egypten gør det så smukt, og det er bare lige mig! Jeg vil snart vise jer et look med produkterne, så I kan se dem ordentligt, men jeg ville lige starte med, at vise jer hvor lækker indpakningen er! Totalt bonus er i øvrigt at de IKKE er testet på dyr, er parabenefri og indeholder naturlige ingredienser!

/

I was lucky enough to win an amazing giveaway where I won this dress and also this incredible makeup! It is from a really beautiful brand, which I had not heard about before, but which I am really impressed of! It is not particularly expensive, but it is just as gorgeous and exclusive as the makeup in the more expensive price class! I won a mascara which gives my lashes so much length and volume, a brown kohl liner which gives a lot of color payoff, a liquid liner in black with a felt tip which gives me amazing precision, an eyeshadow palette in neutral colors that are so pigmented and an eyeliner sharpener. The design is so beautiful with the black and golden colors and the inspiration from Ancient Egypt makes it so beautiful and it is so me! I will show you a look with the products soon so you can see them properly, but I wanted to start with showing you the gorgeous design! A total bonus is that they are NOT tested on animals, are parabene free and contains natural ingredients!

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunset Cactus Intimates