Back To The Basics

Nomad Caramel Playdress

IMG_4653

IMG_4665

IMG_4568

IMG_4626

IMG_4688

IMG_4611

IMG_4658
/ Mimi Over The Knee Boots / Nomad Caramel Playdress /

Denne kjole skriger efterår! Farverne er så lækre, med de bordeaux/lilla/brune nuancer, og jeg er helt forelsket i bunden med de smukke kæder af blomster. Den ligner et helt lille kunstværk. Jeg elsker Auguste The Label, som er mærket bag kjolen, og min absolut yndlingskjole som jeg har vist jer her er også derfra. Denne var jeg så heldig at vinde i en giveaway, og jeg kunne ikke være gladere. Jeg føler mig også utrolig priviligeret, da den ikke engang er kommet ud på deres hjemmeside endnu, så det gør den ekstra speciel. Jeg er helt vild med snøreåbningen og de fine trekvartærmer, og jeg var nødt til, endnu en gang, at have mine smukke Mimi støvler på til, da jeg simpelthen elsker dem så meget!

/

This dress screams Autumn! The colors are so gorgeous with the maroon/purple/brown shades and I am so in love with the bottom with the beautiful chains of flowers. It looks like a little piece of art. I love Auguste The Label, which is the brand behind the dress, and my absolute favorite dress which I have shown you here is also by them. This one I was lucky enough to win in a giveaway and I could not be more happy. I also feel really privileged as it has not even gone online on their webstore yet, so that makes it even more special. I love the lace-up front and the pretty three-quarter sleeves and I had to, yet again, pair it with my beautiful Mimi boots as I love them so very much!

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back To The Basics