Blueberry Banana Bread

My Dream Boots

Skærmbillede 2015-09-14 kl. 19.45.00

Mimi-boots-black-1113

Mimi-boots-black-0296

| Mimi Over The Knee Boots |

YES, endelig kom mine drømmestøvler fra Spell Designs kommet ud! Jeg har ventet længe på disse, og jeg er stadig ikke sikker på hvordan jeg vil style dem, da de jo er ret vilde, men jeg ved at jeg kommer til at rocke dem og elske dem! Jeg har LIGE købt dem, da de er super limited, og næsten allerede udsolgt, så hvis I også vil have et par skal I købe dem nu! Jeg ELSKER dem, materialet og farven er så fantastisk, jeg elsker længden, frynserne og snorene samt snørebåndene og den lille metaldetalje på snuden. Jeg kan se dem for mig med lange, mørke striktrøjer og en læderjakke over til efteråret. Er de ikke fantastiske?

——–

YES, finally my dream boots from Spell Designs have gone online! I have been waiting for so long for these and I am still not sure of exactly how I will style them as they are quite out there, but I know that I will rock them and love them! I JUST bought them as they are super limited and almost already sold out so if you want a pair too you need to buy them ASAP! I LOVE them, the material and color is so fantastic, I love the length, the fringes and the laces and tassels and the little metal detail on the snout. I can see them with long, dark knit sweaters and a leather jacket over for Autumn. Are they not amazing?

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.00.14

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blueberry Banana Bread