Cheesecake

Brown Ankle Boots

IMG_9267

IMG_9269

I går åbnede min skønne søster og jeg vores pakke fra H&M. Jeg har skrevet et indlæg for nogle dage siden med H&M Must Haves og eftersom H&M har faktura købte jeg nogle basis ting for at stille min shoppe-trang i denne fattige måned. Jeg købte blandt andet disse fine ankelstøvler. Jeg har længe ønsket mig et par brune støvler, da jeg er ret glad for monokrome looks og derfor ikke bryder mig om at have mine grå bikerstøvler på til varmere farver. Så disse er perfekte! Jeg elsker hvor simple og ekslusive de ser ud. De koster kun 249 kr. og jeg elsker at de ligner ruskindsstøvler. De kan købes her. De er super fine og elegante på og det er sådan nogle der passer passer til alt, både jeans, løse bukser, leggings, kjole og shorts. Jeg glæder mig allerede til at tage dem i brug. De er især super fine med et par lyse jeans jeg også købte og som I får at se i et outfit snart. Jeg glæder mig så meget til at lave nogle outfit-indlæg til jer igen. Lige nu er det lidt sløvt med dem fordi jeg ikke rigtig laver noget udover at søge job. Men jeg lover at der snart vil komme nogle, for har heldigvis mange planer de kommende weekender!

Jeg har ansøgt om alle de pædagog-stillinger der var i Roskilde pt., men ikke hørt noget tilbage fra et eneste af dem. Ikke engang “tak for ansøgningen, men vi har valgt en anden”. Det er virkelig uprofessionelt ikke at give tilbagemelding på alle de der har brugt tid og energi på at ansøge. Jeg synes det er mangel på respekt og almen høflighed. Det er pinligt! Ud over at søge jobs har jeg fået ryddet ud i alle skabe, skuffer, reoler og kasser. Så det er ikke fordi jeg ikke har lavet noget. Jeg har faktisk haft gang i et projekt hver dag! Men der er grænser for hvor meget man kan rydde op i sådan en lille lejlighed. Så nu kan jeg godt mærke jeg allerede er lidt træt af at være arbejdsløs. Men jeg må bare få noget for hånden og lede videre! <3 I aften skal jeg hygge med min søde kæreste med Disneysjov, film og slik <3

——–

Yesterday me and my littlesister opened our package from H&M. I have written a post a few days ago with H&M Must Haves and as H&M has “buy-now-pay-later” I bought some basic items to feed my shopping-need in this poor month. One of the items were these pretty ankle boots. I have been wanting a pair of brown boots for a long time now as I love monochrome looks and therefore do not like wearing my grey biker boots with warmer colors. So these are perfect! I love how simple and exclusive they look. They are only 249 dkk and I love that they look like suede boots. They are available here. They are super pretty and elegant on and they are going to match with everything, both jeans, loose pants, leggings, dresses and shorts. I am already looking forward to using them. They are especially super pretty with a pair of light washed jeans I also bought which you will get to see in an outfit soon. I am so excited to make outfit posts for you again. Right now it is a little slow with pretty outfits as I am not really doing that much right now besides applying for jobs. But I promise there will be some soon since I luckily have a lot of plans the next couple of weekends!

I have applied for all the pedagogue jobs there were in Roskilde so far, but have not heard back from a single one. Not even a “thanks for applying, but we went in another direction”. It is really unprofessional not to write anything back to the people who spent their time and energy applying. I think it shows lack of respect and normal politeness. It is embarrassing! Besides applying for jobs I have been cleaning out in all my cabinets, drawers, shelves and boxes. So it is not that I have not been doing anything. I have actually been working on a new project every day! But there are limits to how much a small apartment needs cleaning. So I already feel tired of being unemployed. But I just need to go out and do things and keep on searching for jobs! <3 Tonight I am watching The Disney Afternoon, a movie and eating candy with my sweet boyfriend <3

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake