Native Tattoo Inspiration

H&M Must Haves

hmprod2_Fotor_Collage

Grey t-shirt, white t-shirt, stacked rings, black pants, light washed jeans, boots

Det er altid når man ikke har nogen penge at man finder tusind ting man må eje! Heldigvis har H&M faktura, hehe. Jeg er kommet ind i en stime hvor jeg har en masse specielle items i min skab, men ikke nogen basisting at sætte dem sammen med. Normalt er H&M ikke rigtig mig, men til basisvarer er det virkelig min go-to butik, da de har så mange enkle styles der kan sættes sammen med ens mere unikke og specielle ting.
Jeg har længe manglet enkle, stramme jeans og da H&Ms jeans er utrolig billige har jeg fundet to par der ville være perfekte i min garderobe. Det ene par er et par vildt enkle sorte med coating som gør at de skinner en smule, hvilket gør dem lidt mere rå og både gode til hverdag og fest. De er højtaljede, hvilket jeg længe har søgt efter da de derved bliver nemmere at have på til forskellige længder bluser.
Jeg har også fundet et par lyse jeans som er noget jeg har savnet i måneder nu! De er virkelig perfekte til lyse, romantiske toppe og også så gode til forår når man vil have et lidt lysere look. Jeg har kun mørke jeans i forvejen, så disse er længe ventet!
En anden vigtig ting jeg har manglet er basic t-shirts som er lange så de dækker bagpå til leggings. Jeg har mange leggings med print som jeg elsker, men som er svære at sætte sammen med noget fordi jeg ikke bryder mig om leggings uden at numsen er dækket. De to t-shirt er perfekte da de ikke er alt for lange og går op i siderne så de lige præcis dækker. Derudover er det nogle gode farver der passer til alt.
De to sidste ting jeg har fundet er de fineste midi-ringe og et par støvler, som er noget jeg også går og leder efter, jeg elsker at have en masse ringe på én gang, men jeg er dårlig til at bruge tid på at sætte dem sammen, hehe, derfor er disse perfekte til mig, da de er enkle og kan sættes sammen med én eller to mere iøjenfaldende ringe.
Jeg har virkelig savnet et par enkle brune støvler fordi jeg kun har grå og sorte, hvilket jeg ikke er så glad for til varme toner i mine outfits, så til dem er disse støvler perfekte. Jeg elsker den chokoladebrune farve og det enkle look samt den lille hæl, der gør dem feminine, men stadig flade!

Indlægget i dag bliver hurtigt, da jeg pt. redigerer en film til jer! Jeg er så nervøs og spændt på at vise jer den, den er forhåbentlig klar i morgen formiddag, jeg redigerer den i hvert fald færdig nu og uploader den i nat! Jeg kan afsløre at det er mine januar-favoritter og at det er noget jeg vil begynde at lave månedligt! Iih, hvor jeg glæder mig til I skal se den. Den er ikke så smuk, da jeg pt. kun har min computer at filme med, men jeg håber I vil kunne lide den alligevel <3

——–

It is always when you are broke that you find a thousand things you need to own! Luckily H&M has “buy now – pay later”, hehe. I have hit a patch where I have lots of special items in my closet, but no basic items to wear them with. Normally I do not go for H&M, but for basic items they really are my go-to store as they have so many simple styles that can be worn with more special and unique items.
I have been in the need for slim, simple jeans and since H&M jeans are incredibly cheap I have found two pairs that would go perfectly in my wardrobe. One pair are very simple black with coating so they look a bit shiny which makes them a little more edgy and both great for everyday wear or parties. They are high waisted which I have been looking for for a while as it makes them easier to wear with shirts with different lengths.
I have also found a pair of light washed denim jeans which is something I have missed for months now! They are really perfect for light, romantic tops and also for Spring when you want a look that is a little lighter. I only own dark jeans right now so these are long awaited!
Another important thing I have been needing is basic t-shirts that are long enough so they cover the back with leggings. I have a lot of printed leggings which I love, but are hard to style because I do not like the look of leggings without the bum covered. The two t-shirts are perfect as they are not too long and are shorter in the sides so they just cover the bum. It is also great colors that match with anything.
The last two things I found are the prettiest midi-rings and a pair of boots which are things I have been really looking for. I love wearing stacked rings, but I am bad at spending time putting them together, hehe, and therefore these are perfect for me as they are simple and can be put together with bigger, less simple rings.
I have really missed a pair of simple, brown boots because I only own grey and black which I am not too happy with wearing with warmer tones of clothing so for those warmer outfits these boots are perfect. I love the chocolate brown color and the simple look as well as the small heel which makes them feminine, but still flat!

Today’s post is going to be quick as I am editing a video for you right now! I am so nervous and excited to show you, hopefully it is ready tomorrow morning. I will finish editing it now and upload it tonight! I can reveal that is is my January favorites and that it will be a monthly thing! Woo, I am so excited to show you. It is not beautiful as I only have my computer to film with right now, but I hope you will like it anyway <3

Signatur 2

2 kommentarer

  • Perfekt indlæg, står nemlig selv og skal til at eje et par nye bukser, og de sorte er virkelig lækre!
    – Følger dig nu på bloglovin, håber vi kan følges ad 🙂

    //www.najanord.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nora

      Ej hvor fedt jeg kunne hjælpe! Det er de nemlig, og virkelig billige!
      Det kan vi i hvert fald 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Native Tattoo Inspiration