Lokoa Vests & Bags

Blue Shirt & Floral Boots

IMG_9212

IMG_9178

IMG_9179

IMG_9216

IMG_9222

Jeg vil i dag vise jer nogle billeder jeg lige nåede at tage af min fine, nye skjorte (som det selvfølgelig lykkedes mig at spilde tomatsovs ud over da jeg lavede lasagne hos min mor i dag… Nåede at have den på i to timer!) som jeg har skrevet om her. Den er fra Gina Tricot og koster kun 149 kr. Jeg elsker det lyseblå, lette stof, der gør den super afslappet, men også virkelig fin og feminin. Sådan en skjorte passer til alt, både fest og hverdag og til bare at hygge derhjemme med et par sutsko da den er SÅ lækker at have på! Jeg beklager de knap så gode billeder, men det var blevet mørkt udenfor og jeg ville så gerne have nogle billeder at vise jer. Til skjorten har jeg mine smukke L’diR støvler på med blomster, som jeg før har skrevet om her. Da jeg så dem i deres lookbook for et godt stykke tid siden og spurgte om de kunne købes fik jeg at vide at de ikke ville blive produceret, men fik L’diR var så søde at lave et par specielt til mig! MEN nu kan de fås på deres webshop – det skrev de i dag – og derfor vil jeg endnu en gang dele dem med jer. De fås også i hvide og pink. Jeg synes de er så smukke med blomsterne og frynserne, så boho/hippie og perfekte til forår og sommer! Køb skjorten her og støvlerne her.

——–

Today I will show you some photos I just managed to get of my pretty new shirt (which I of course managed to spill tomato sauce on when making lasagna at my mum’s today. I had it on for two hours!) which I have written about here. It is from Gina Tricot and only costs 149 dkk. I love the light blue, light material which makes it super casual, but also really pretty and feminine. Such a shirt matches anything, both party and everyday wear and for just chilling at home with a pair of slippers as it is SO comfortable to wear! I am sorry about the less than good photos, but it had become dark outside and I really wanted to have some photos to show you. With the shirt I am wearing my beautiful L’diR boots with flowers which I have written about before here. When I saw them in their lookbook a good while ago and asked if they were available I was told that they would not be produced, but L’diR were so sweet to make a pair just for me! BUT now they are available on their online store – they wrote that today – and therefore I once again wanted to share them with you. They are also available in white and pink. I think they are so beautiful with the flowers and fringes, so boho/hippie and perfect for Spring and Summer! The shirt can be purchased here and the boots here.

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lokoa Vests & Bags