Acapulco Chair

Call of the Wild

title-2

0N8A9734

0N8A9766

0N8A9765

0N8A0064

0N8A0052

0N8A9948

0N8A9877

F1040008

0N8A9117

0N8A9103

0N8A9247

0N8A9356

0N8A9644

0N8A9481

0N8A9492

via Foxy Zingaro & Luciana Rose

Jeg er så inspireret af dette fantastisk smukke photoshoot! Jeg er helt vild med alle billederne, de er så smukke, rustikke og hippie-boho! Jeg er vild med stylingen (der er blandt andet lækkert Spell Designs tøj med) og modellen er SÅ smuk! SE det hår – mit hår skal altså være langt igen! Og så skal det gro så MEGET det kan. Jeg er altså gladest for mega langt hår. Jeg er vild med alle de smukke frisurer og billederne bag fra, der bare viser hvor langt, smukt og tykt det er. Og så er farverne på billederne så lækre. Jeg har en forkærlighed for photoshoots med dyr. Det giver bare noget naturligt og smukt i ethvert billede – jeg ELSKER det billede hvor hun står med hesten og solbrillerne. Og det nederste billede bagfra, med den fedeste vest og køerne i baggrunden, er så cowgirl-lækkert som noget kan blive! Tjek links under billedet for at se hele shootet. Jeg skriver igen senere, og jeg håber I synes billederne er lige så lækre som jeg gør!

——–

I am so inspired by this fantastically beautiful photoshoot! I am crazy about all the photos , they are so beautiful, rustic and hippie-boho! I am in love with the styling (there are some Spell Designs goodies there) and the model is SO beautiful! LOOK at that hair – I am seriously growing my hair out again! And then it has to grow as MUCH as possible. I am just happier with really long hair. I am crazy about all the hairdos and the photos that are from behind which just show how long, thick and amazing the hair is. And then the colors in the photos are so gorgeous. I have a love for photoshoots with animals. It just brings something natural in every photo – I LOVE the photo where she is standing next to the horse with the sunglasses. And the bottom photo from behind with the most rad vest and the cows int he background is so cowgirl gorgeous as anything can look! Check the links under the photos to see the entire shoot. I will blog again later and I hope you find these photos as gorgeous as I do!

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acapulco Chair