Golden Quills Parka

Winter Florals

Skærmbillede 2014-12-08 kl. 22.25.58

Skærmbillede 2014-12-08 kl. 21.44.11

Skærmbillede 2014-12-08 kl. 22.01.08

854bbd96efef185499c7e78c01ce3024

via Free People (photo 1+2), Buch Copenhagen (photo 3), Spell Designs (photo 4 by Kyss Johanna) (photo 4)

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker hvide, lette, romantiske toppe og kjoler, og jeg synes de er perfekte til alle årstider! Til jul er de endnu mere perfekte, hvide som sne, og romantiske og fine. Jeg har fundet mine yndlings frem, tre af dem ønsker jeg mig virkelig, og den nederste ejer jeg heldigvis allerede! <3 De to første er fra Free People. Det er min go-to side hvis jeg skal finde den slags toppe, da de har de fineste, mest romantiske boho-toppe i de smukkeste materialer! Jeg elsker den første, som er en løs, flowy poncho, men fordi den er så let ligner det mere en super fin, flowy top. Jeg elsker bunden med det smukke blomstrede blondestykke, og jeg tror den ville være så fin ud over et par slidte jeans! Den kan findes lige her.
Den anden top fra Free People er nok den smukkeste af dem alle! Det er den fineste tunika med sølvtråde i stoffet, de fineste lange ærmer, længde bagtil, den fineste detaljerede neckline og den SMUKKESTE åbne ryg! I kan se flere billeder lige her. Jeg elsker virkelig den tunika, og jeg ville elske at have den på til et par enkle leggings eller lyse jeans.
Den næste tunika er også så fin, og jeg har faktisk sat den på min ønskeliste. Jeg elsker de fine blomster på den, de lange ærmer og den smukke neckline. Jeg er også vild med den grålige, knækkede hvide farve. Den ville være så fin med mine grå jeans og et par bikerstøvler! (Ja, hehe, det synes jeg altså ville være fint med næsten alt!)
Og selvfølgelig måtte jeg have den fine Prairie Dress fra Spell Designs med! Jeg elsker simpelthen min så meget, det er et af de smukkeste stykker tøj jeg ejer. Ærmerne har de smukkeste detaljer, og jeg elsker off shoulder looket. Billedet er mit yndlings af den kjole, og det er taget af hjemmesiden Kyss Johanna, som jeg ofte bestiller Spell Designs tøj fra. Jeg har skrevet om kjolen før her, og der kan I også se billeder af den på mig <3

——–

It is no secret that I love white, light, romantic tops and dresses and I think they are perfect for all seasons! For Christmas they are even more perfect, white as snow, and romantic and pretty. I have found my favorites, three of them I am really wishing for, and the bottom one I already own! <3 The first two are from Free People. FP is my go-to webshop when looking for those kinds of tops as they have the prettiest, most romantic boho-tops in the most beautiful materials! I love the first which is a loose, flow poncho, but because it is so light it looks more like a super pretty, flowy top. I love the bottom with the floral lace piece and I think it would look amazing with a pair of distressed jeans! It is available here.
The other top from Free People is probably the most beautiful of them all! It is the prettiest tunic with silver threads i the fabric, the prettiest long sleeves, the length in the back, the prettiest detailed neckline and the most AMAZING open back! You can see more photos of it right here. I really love this tunic and I would love wearing it with a pair of simple leggings or light washed jeans.
The next tunic is also pretty and I actually added it on my wish list. I love the pretty flowers on it, the long sleeves and the beautiful neckline. I also love the greyish, off white color. It 
would be great with my grey jeans and biker boots (yes, everything looks great with grey jeans and biker boots, hehe!)
Of course I had to write about the pretty Prairie Dress from Spell Designs again! I love mine so much, it is one of the most beautiful pieces of clothing I own. The sleeves have the most beautiful details and I love the off shoulder look. The photo is my favorite of the dress and it is by Kiss Johanna, from who I often order Spell Designs. I have written about the dress before and you can see photos of it on me here <3

10867093_10203886802385244_870546529_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden Quills Parka