Brunch

Wild Horses Dress

IMG_7396

IMG_7389

IMG_7394

IMG_7372

IMG_7363

1412287_10153332282752228_2893613735856016453_o

1504175_10153332282502228_2746392157799309151_o

Jeg købte denne fantastiske kjole under Spell Designs’ lagersalg, og jeg skulle godt nok vænne mig til at have så mørkt tøj på, (jeg har stort set INTET sort i min garderobe!) men jeg synes den så VILDT fin ud med mine grå strømpebukser i strik, mine grå Billi Bi støvler og min Spell Designs Gypsy Queen læderjakke. (som også gav lidt farve til det mørke outfit) Og som en skøn pige på instagram påpegede fremhæver mørkere farver også min blonde hår, hvilket er en lille bonus! Jeg havde også min sorte uldcardigan (som på sidste billede) og mit grå fjertørklæde på til (som på næstsidste billede), da det er super koldt udenfor efterhånden!

Jeg elsker denne kjole, og den har så mange fine detaljer! Den har fine frynser ved halsen og ryggen (den har åben ryg, hvilket jeg desværre ikke har billeder af), som jeg har klippet lidt kortere, så fine perler over frynserne, og smukke, unikke ærmer og bund, med mønster i en grå farve, som sammen med udskæringerne gør kjolen så unik og fin. I morgen kommer der endnu et bolig-indlæg. Jeg glæder mig super meget til den kommende tid, da jeg har modtaget min vinterjakke som jeg snart vil vise jer, og snart kan jeg også vise jer min fine julepynt! Jeg har forresten lavet to indlæg i dag, så hvis I vil se billeder fra min fantastiske brunch i går, så gå lige et indlæg ned!

——–

I bought this amazing dress during Spell Designs’ warehouse sale and I really had to get used to wearing so much black (I have ZERO black items in my wardrobe!) but I think it looked SO pretty with my grey knit tights, my grey Billi Bi boots and my Spell Designs Gypsy Queen leather jacket. (which also brought a pop of color to the dark outfit) And as an amazing girl on instagram pointed out, the darker colors do bring out my blonde hair which is definitely a bonus! I also wore my black wool cardigan (as seen in the last photo) and my grey feather scarf (as seen in second last photo) since it is super cold outside now!

I love this dress and it has so many pretty details! It has gorgeous fringes by the neckline and back (it has an open back which I unfortunately did not get photos of), which  I have cut a little shorter, and really pretty pearls above the fringes and beautiful, unique sleeves and bottom with a pattern in a grey color which together with the cut of the the fabric makes the dress so unique and pretty. Tomorrow there will be another interior post. I am super excited for these coming days as I have received my winter jacket which I will show you soon and soon I can show you my gorgeous christmas decorations! By the way I made two posts today so if you want to see photos from my amazing brunch yesterday then look at the previous blog post!

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch