Glowy Skin - Makeup Tutorial

Hendrix Jacket

IMG_8657

IMG_8649

IMG_8658

IMG_8660

IMG_8656

IMG_8645

IMG_8699

10888411_10153495428907228_4601865106163893468_n

Som lovet nogle bedre billeder af den smukke, fantastiske jakke som jeg modtog i går! Jeg lavede et indlæg om den i går som et lille sneak peak. Jeg er stadig lige så glad som i går over den – den er intet mindre end fantastisk! Så lækker i kvaliteten, sidder så fantastisk og er bare så fed og lækker. Jeg ville virkelig ønske at det var varmere så jeg kunne gå med den allerede nu! Men jeg må desværre vente lidt. Jeg synes den ser super fin ud sammen med nedtonet tøj til, såsom den grå, løse turtleneck sweater jeg har på, på nederste billede, da det gør den afslappet. Hvis jeg sætter den sammen med vamsede, varme sweatre burde jeg helt sikkert kunne gå med den når det bliver lidt varmere i vejret. Jeg kan lige se den med denim jeans og så den sweater, og et par brune støvler eller åbne mokkasiner. Til sommer tror jeg den bliver fuldstændig fantastisk med en hvid tunika eller kjole, bare ben og et par fine støvler eller ballerinasko! Jakken kan købes her, og min er str. S/M. Den er i ægte ruskind, og har lukning nederst som I kan se på de øverste billeder. Den fås også i hvid, og jeg ville ønske jeg havde råd til begge farver, for den hvide er også SÅ lækker! Men jeg tror brun er bedre til min lyse hud og mit blonde hår. Dette er mit fjerde indlæg om den, haha, og de andre finder I her, her og her. <3
Hvis I ikke har set mit forrige indlæg har jeg lavet en lille makeup tutorial, og i går skrev jeg et indlæg om mine smukke, smukke drømmefangere, som jeg er virkelig stolt af fordi jeg syntes billederne blev så fine. I morgen vil der komme et indlæg med inspiration til nytår, samt mine planer for nytårsaften sammen med mit nytårsoutfit!

——–

As promised some better photos of this beautiful, fantastic jacket which I received yesterday! I made a blog post about it yesterday as a little sneak peak. I am still just as happy with it as I was yesterday – it is no less than fantastic! So gorgeous quality, amazing fit and just gorgeous and rad! I wish it was warmer (it is snowing in Denmark) so I could wear it now already! Unfortunately I have to wait a bit though. I think it look great with toned down items, like the grey, loose turtleneck sweater I am wearing in the photo above, as it makes it casual-looking. If I pair it with cozy, warm sweaters I should definitely be able to wear it when the weather gets a little warmer. I can just imagine it with denim jeans and then the sweater and a pair of tan boots or open moccasins. For Summer I think it will be completely fantastic with a white tunic or dress, bare legs and boots or flats! The jacket is available here and I have it in a size S/M. It is made of real suede and have a closure at the bottom as seen in the first photos. It is also available in white and I wish I could afford both colors because the white is also SO gorgeous! But I do think camel is better with my light skin and blonde hair. This is my fourth blog post on this, haha, and the other ones you can read here, here and here. <3
If you have not seen my previous blog post I have made a little makeup tutorial and yesterday I wrote a post about my beautiful, beautiful dreamcatchers which I am really proud of because I love how my photos of them turned out. Tomorrow I will blog with some NYE inspiration as well as my plans for New Years together with my NYE outfit!

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glowy Skin - Makeup Tutorial