Buch Copenhagen Wishes

Wild Ones Amber Duster

Wild_Ones_Duster_Amber_8179_b

IMG_7982

Kender I det, når man har kigget på én ting længe uden at synes den er noget specielt, men at man så opdager hen ad vejen at den faktisk er virkelig smuk? Det er sket for mig med denne smukke duster fra Spell Designs. Jeg har en kimono i samme print, bare i farven “dust”, som er mere nedtonet og beige i farven. Jeg har dog forelsket mig i printet i denne lækre orange forårsfarve! En smart ting ved at det er en duster og ikke en kimono, som jeg ellers normalt er mest til, er, at jeg kan have den på når jeg er på arbejde i vuggestuen fordi ærmerne er stramme og ikke kæmpe store ligesom på en kimono, hvilket ikke fungerer så godt i forhold til vuggestuebørn, hehe. Denne vil være SÅ fin med mine hullede, mørkeblå jeans og et par støvler, eller ud over shorts en kølig aften. Jeg er vild med at den er så lang og den orange farve er så smuk! Den er endda på tilbud og kan købes her.

——–

Do you know that feeling where you have been looking at a thing for a long time without feeling like it is anything special, but suddenly realize that it is actually really beautiful? It has happened to me with this beautiful duster from Spell Designs. I have a kimono in that same print, just in the color “dust” which is more muted and beige in the color. I have fallen in love with the print in this gorgeous orange Spring color! A smart thing about the fact that it is a duster and not a kimono, which I am normally loving more, is that I can wear it at work in the daycare center because the sleeves are tight and not huge like on a kimono, which does not work very well with children, hehe. This would be SO pretty with my ripped, dark blue jeans and a pair of boots or over shorts on a cool evening. I am crazy about the length and the amber color is so beautiful! It is even on sale and is available here.

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buch Copenhagen Wishes