Macarons

Kiss The Sky

1_KissTheSkyBluejay-2

1_KissTheSkyBluejay-3 2

1_KissTheSkyBluejay-5 3

PeasantGirlWrapSkirt-9798 4

PeasantGirlWrapSkirt-9733 5

SantoriniTunicDress-BurntOrange-0472 7

SantoriniTunicDress-BurntOrange-0678 8

SantoriniTunicDress-White-9694 16

KissSkyBlouse-Bluejay-13111 15

KissSkyMaxiSkirt-Violet-08001 6

KissSkyBellSleeveMiniDress-Violet-09262 13

KissSkyBellSleeveMiniDress-Violet-09551 14

SantoriniRomper-Turquoise-1579 11

SantoriniRomper-Turquoise-1565 12

MermaidCrochetMiniDress-Turquoise-9967 18

KissSkyMaxiSkirt-Bluejay-12831 17

KissSkyGown-Violet-11131 9

<- Kiss The Sky by Spell Designs ->

Jeg tror jeg er programmeret til at shoppe. Jeg vidste at Spell Designs’ nye lookbook kom ud kl. to i nat, og jeg vågnede kl. halv tre lysvågen og havde én tanke i hovedet: “Jeg skal se Spell Designs’ nye lookbook nu!” Og ikke nok med det. Jeg købte også de ting jeg gerne vil eje samtidig. Så jeg har altså lige shoppet kl. halv tre om natten. MEN nu har jeg mine favorit items på vej, så jeg ikke risikerer de bliver udsolgt! Og må jeg så lige sige at det her uden tvivl er min favorit lookbook NOGENSINDE. Den er SÅ SMUK. Jeg elsker for det første modellen, som bare er så fin og cool – hun har virkelig en fed attitude på de billeder. Omgivelserne er som altid fantastiske, men jeg tror de her slår alt! Lerhusene, stentrapperne, de store, hvide bygninger og kaktusserne. Tøjet er selvfølgelig det bedste. Aldrig har jeg set en kollektion i så smukke farver. De kraftige, dybe blå, de romantiske, varme lilla nuancer, det lille pop af orange og så de turkise, hæklede items. (Nu håber jeg bare virkelig jeg får nogle gavekort i fødselsdagsgave, så jeg har råd til den fantastiske jakke på de første billeder, samt de lækre over-the-knee støvler med frynser!)

——–

I think I am programmed to shop. I knew that Spell Designs’ new lookbook came out at two in the night and I woke up half an hour later, wide awake, thinking only one thing: “I have to see Spell Designs’ new lookbook now!” And not just that. I also bought the things I really wanted to own at the same time. So I just shopped at half past two in the night. BUT now I have my favorite items coming so I do not risk them being sold out! And can I then say that this is without a doubt my favorite lookbook EVER. It is SO BEAUTIFUL. First of all, I love the model who is so pretty and cool – she really has an amazing attitude in those photos. The surroundings are as always breathtaking, but these beat everything! The clay houses, the stairs, the big, white buildings and the cacti. The clothes is of course the best part. Never before have I seen a collection in such beautiful colors. The bright, deep blue, the romantic, warm purples, the little pop of orange and then the turquoise crochet items. (Now I just really hope I will receive some gift cards for my birthday so I can afford the fantastic jacket in the first photos as well as the gorgeous over-the-knee boots with fringes!)

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Macarons