Hairband, Denim & Beads

4th of July Inspiration

Skærmbillede 2015-06-11 kl. 22.39.41

Skærmbillede 2015-06-11 kl. 22.32.21

Skærmbillede 2015-06-11 kl. 22.31.04

pics via Pinterest

Skærmbillede 2015-06-12 kl_Fotor_Collage

<- USA dress / USA bikini / USA chucks / USA shorts ->

Jeg har en thing for ting med det amerikanske flag på. Jeg ved ikke hvorfor, eller hvordan det er startet. Engang hadede jeg ting med flag på, men af én eller anden årsag er jeg inden for de seneste par år begyndt at synes det ser super råt ud. Siden det snart et 4th of July og fordi jeg har en masse ønsker med det amerikanske flag på lige nu, tænkte jeg, at jeg ville give jer lidt 4th of July inspiration på trods af, at størstedelen af jer nok bor i Danmark. Jeg har været i USA én gang med min skønne familie hvor vi var afsted en måned og rejste gennem USA. Det var så fedt, og jeg elskede de store byer, menneskerne og de smukke naturparker. Jeg tror måske det er min forkærlighed for USA der gør, at jeg elsker flaget som motiv. Kjolen er fra Spell Designs og én jeg allerede ejer. Jeg har skrevet et indlæg med billeder af den her. Bikinien er så fin, jeg elsker toppen, og så tror jeg de farver vil se så lækre ud når man er blevet dejlig brun. Skoene har jeg ønsket mig SÅ længe, jeg ELSKER Converse og jeg synes disse er så rå og fede, så jeg håber virkelig på snar at få fingrene i dem. Jeg ville ligeledes ELSKE at eje de fede shorts, som ville være perfekte med skoene hvis man tør, sammen med en basic hvid t-shirt og et fint hårbånd.

Jeg glæder mig SÅ meget til i morgen, da jeg endelig skal tage en masse fine outfitbilleder med så mange fine, nye ting! In other news er jeg om lidt på vej til KBH for, at spise burgere og se Jurassic World i IMAX – jeg glæder mig SÅ meget! Desværre har jeg været så uheldig, at jeg på vejen hjem for en times tid siden gik ind i et skilt og slog min fod så hårdt, så den er fuldstændig hævet og jeg ikke rigtigt kan bevæge mine tæer eller min ankel uden det gør MEGET ondt. Så det skal nok blive en interessant aften. Hvorfor skal jeg altid gå ind i ting?

——–

I have a thing for things with the American flag on them. I do not know why or how it started. Once I hated things with flags on them, but for some reason I have started really loving them and thinking they look super rad through the years. Since 4th of July is nearby and because I have plenty of wishes with the American flag on them I thought I would give you some 4th of July inspiration despite of the fact that a lot of you probably live in Denmark. I have been to the US once with my amazing family where we went for a month and travelled through USA. It was so awesome and I loved the huge cities, the people and the beautiful National parks. My love for USA might be the reason that I love the flag as a print. The dress is from Spell Designs and one that I already own. I have written an entry with photos of it here. The bikini is so pretty, I love the top and I think the colors will look so gorgeous with nicely tanned skin. The shoes I have been wanting for SO long, I love Chucks and I think these are so rad and edgy so I really hope I can get my hands on them soon. I would also LOVE to own those cool shorts which would be perfect with the shoes if you dare, styled with a basic white tee and a cute hairband.

I am SO excited for tomorrow as I am finally having lots of outfit photos taken with so many amazing new things! In other news I will soon be on my way to Copenhagen to eat burgers and watch Jurassic World in IMAX – I am SO excited! Unfortunately I have been pretty unlucky as I walked into a stress sign and hit my foot so hard that it is completely swollen and I can not really move my toes or my ankel without it hurting A LOT. So it will most likely be a very interesting evening. Why do I always have to walk into things?

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hairband, Denim & Beads