Winter Wants

Lion Tattoo Inspiration

Collage1

Collage2

Som I nok allerede godt er klar over, elsker jeg tatoveringer. (Læs alle mine tattoo indlæg her) Jeg har pt. otte, hvoraf én af dem ikke er færdig endnu. Jeg er allerede begyndt at planlægge fremtidige tatoveringer, og har ind til videre en jeg er helt sikker på hvordan skal se ud, og hvor den skal sidde. Men nu er jeg også begyndt at tænke over den næste, som jeg VED skal være (endnu) en løve. Hvor den skal sidde, og hvor stor den skal være, samt hvilken stil den skal være i, og om den skal være en hanløve eller en løvinde er jeg usikker på endnu, og derfor har jeg fundet lidt inspiration og samlet mine yndlingstattoos, fotografier og tegninger, der har inspireret mig. Jeg er især helt vild med det aller første billede på den øverste collage. Den tatovering er utrolig flot lavet, og jeg elsker den anderledes stil, og hvordan den er bygget op på en simpel, men smuk måde. Den er i samme stil som billede tre og billedet nederst til højre i samme collage. Jeg er også vild med de varme, gyldne, brunlige farver og nuancer. Mit største dilemma i forhold til tatoveringen er, om den skal være mere abstrakt og faverig, eller realistisk og sort/hvid, som der primært er inspiration til i den nederste collage. Jeg er vild med det første billede, som jeg ville elske en stor sort/hvid tatovering af! Det er virkelig et smukt billede, og jeg elsker at løvinden ser så stærk ud! Hvad synes I? Ville elske at høre meninger/ideer!

Jeg må desværre tilbage til eksamenslæsningen, jeg skal op på tirsdag i næste uge, og i dag er læsedag, hvor jeg virkelig læser intenst. Jeg har endda lavet skema med indbyggede pauser!

——–

As you probably already know I love tattoos. (Read all my tattoo posts here) I have eight so far, one of them which is not fully done yet, and I have one more planned out which I am completely sure about where to place and how it should look. But I am now starting to want another one which I KNOW will be a(nother) lion. Where it will go, how big it is going to be, which style it should be in and if it is going to be a male lion or a lioness, I am still unsure about and therefore I have found some inspiration and collected my favorite tattoos, photographies and drawings which have inspired me. I especially love the first picture on the top collage. That tattoo is incredibly well done and I love the different style and how it is build up in a beautiful, but simple way. Picture three and the last picture in the collage are in the same style. I also love the warm, brown and golden colors. My biggest dilemma with this tattoo is if it is going to be abstract and with colors or realistic and black/white. The last idea is what inspired me for the second collage. I love the first picture and would love to have a big black/white tattoo inspired by that photo! It is a really beautiful photo and I love how strong the lioness looks! What do you think? I would love to hear your opinions and ideas!

Unfortunately I have to get back to reading for my exam on Tuesday and today is reading day where I am reading as much as I can. I even made a schedule with breaks!

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter Wants