Tromborg Body Oil Mist

The USA Dress

10629382_10153565700517228_3354381857608982739_o

IMG_8866

IMG_8876

IMG_8873

IMG_8874

10916337_10153565700242228_8714262059327055471_o

Det gode ved at bestille tøj fra Australien er, at det er så lang tid om at komme. Jeg har som nævnt RIGTIG stram økonomi i denne måned, og derfor er det lækkert at få lidt tøj jeg bestilte i sidste måned – denne købte jeg med gavekort jeg fik af min lillebror. Jeg har ønsket mig den så længe, og jeg synes den er super rå og fed! Jeg er vild med printet, som er slidt, hvilket gør den endnu mere rå, og jeg elsker de dæmpede, afvaskede farver. Et ekstra lille touch er at der er knapper hele vejen ned, hvilket gør den mere unik. Jeg tror den bliver perfekt med et par hullede, slidte jeans og en læderjakke, eller bare ben og min frynsejakke til sommer! Den passer perfekt til stilen jakken har, og jeg kan næsten ikke vente til det bliver varmere i vejret så jeg kan have det på sammen! Jeg tog også lige et billede af kjolen som den hænger nu på mit skab med jakken ud over, så jeg kan kigge på det fra min seng, hehe! Kjolen kan købes hos Spell Designs.

Jeg er ked af billedkvaliteten, men jeg skriver stadig Bachelor, som skal afleveres fredag, så både mandag, tirsdag og i dag har jeg og min gruppe siddet fra kl. otte til fire og skrevet, og derfor har det været mørkt når jeg kom hjem. Jeg er så træt i hovedet lige nu! Hehe. Glæder mig til opgaven er afleveret på fredag, så jeg kan slappe af i weekenden inden forberedelse til mundtlig eksamen.

——–

The great thing about ordering clothes from Australia is that it takes such a long time to arrive. I have as mentioned REALLY tight economy this month and therefore it is nice to receive some clothes I ordered last month – this one I bought with my gift card I got from my little brother for Christmas. I have been wishing for this for such a long time and I think it is so cool and rad and I love the muted, washed out colors. A little extra touch is that there are buttons all the way down which makes it more unique. I think it will be perfect with a pair of distressed jeans and a leather jacket or bare legs and my fringe jacket for Summer! It goes perfectly with the style of the jacket and I almost can not wait for warmer weather so that I can wear them together! I also took a photo of the dress and how it looks right now hanging on my closet with the jacket on top so I can see them from my bed, hehe! The dress can be purchased at Spell Designs.

I am sorry about the quality of the photos, but I am still writing my Bachelor which is due Friday so both Monday, Tuesday and today me and my group have been sitting from eight to four and written on it and therefore it is already dark when I get home. I am so tired, mentally, right now! Hehe. I am looking so much forward to Friday so I can relax in the weekend before preparation for the oral examination.

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tromborg Body Oil Mist