Pamper Day: December Edition

Lace Dress

IMG_8085

IMG_8054

IMG_8064

IMG_8020

10858588_10153452637752228_2486718116753346640_n

10488225_10153452638607228_218819377437015206_n

Jeg har endelig modtaget denne smukke, smukke kjole og den lækre strik cardigan fra Lookbook Store. Jeg købte dem i starten af oktober, men de blev væk i posten, så jeg måtte have to nye sendt afsted, som endelig kom i forgårs. Jeg har villet have denne smukke kjole længe nu, og har før skrevet om den her. Jeg har hele tiden set den for mig med en grå, lækker strik og grå strømpebukser her til vinter, og jeg synes den er perfekt til vinter, især på grund af farven, jeg elsker hvidt tøj til vinter (hvis I ikke havde opdaget det allerede, hehe) <3 Jeg synes de små detaljer på denne kjole er så fine, og elsker den især oppe ved halsen. Den passer perfekt til både hverdag og fest, og kan bruges både til strømpebukser og leggings og med bare ben til sommer. Den kan købes her: Lookbookbook Store.

I går aftes efter jeg og min søde kæreste var en tur i byen hvor jeg fik en lille gave af ham kom min kærestes skønne mor og lillebror på besøg hos os og vi spiste sushi og hyggede super meget! Så tog vi med hjem til dem hvor vi er nu, og om lidt skal jeg til København og have lavet noget spændende som jeg vil glæde mig til at fortælle jer om senere i dag!

——–

I finally received this beautiful, beautiful dress and the cozy knit cardigan from Lookbook Store. I bought them in the beginning of October, but they dissapeared in the mail so I had to have two new sent for me which finally arrived two days ago. I have been wanting to purchase this gorgeous dress for a long time now and have blogged about it before here. I have always pictured it with a grey, beautiful knit and grey tights for Winter and I think it is perfect for this season, especially because of the color, I love white clothes for Winter (if you did not already know, hehe) <3 I think the little details on this dress are so pretty and I especially love the neckline. It is perfect for both everyday and party and can be used with both tights, leggings and bare legs for Summer. It is available here: Lookbook Store.

Yesterday evening after me and my sweet boyfriend took a walk in town where he bought a little present for me, he’s mum and littlebrother came to visit and we had sushi and had such a lovely time! We went home with them where we are right now and in a few minutes I am going to Copenhagen to have something exciting done which I am looking very much forward to tell you about later today!

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pamper Day: December Edition