Dr. Martens

Native Tattoo Inspiration

836fef34ce4f66ad30eb1c6730777e06_Fotor_Collage

Jeg er som I ved ret glad for tatoveringer og jeg har en drømmefanger på min arm – læs om den her (indlæg nr. to) – og jeg gerne vil have lavet noget mere i samme stil. Jeg har altid været fascineret og inspireret af indianere og deres kultur. Jeg har blandt andet skrevet om hvorfor her. Jeg går lige nu og arbejder på et større tatoveringprojekt som jeg ikke vil sige så meget om, men jeg glæder mig så meget til at starte! Det skal som nævnt være motiver der passer til min drømmefanger, og jeg er især meget inspireret af dyr der havde symbolsk betydning for mange indianerstammer, især ulve, som i de fleste indianerstammer blev anset som healende og associeret med mod, styrke, loyalitet og succes i jagt. Lige så er jeg meget inspireret af ørne, som symboliserede healing og magiske evner. Det sidste motiv jeg gerne vil have med i mit projekt er et bøffelkranium. Mange indianere så bøfler som et helligt dyr og på det seneste er det blevet meget populært med dekorerede kranier lignende bøffelkraniet. Hvis man sætter det sammen med fjer, blomster, snørklede mønstre og lignende er det et super råt, men samtidig feminint motiv. Jeg håber jeg snart kan vise jer mere af det jeg skal bruge denne fine inspiration til, men først skal jeg have lavet mit Henna-mønster på foden, som jeg har lavet sneak peak indlæg om her, færdigt. Det bliver heldigvis om en måneds tid og jeg kan næsten ikke vente til det bliver færdigt!

——–

I am as you know pretty obsessed with tattoos and I have a dreamcatcher on my arm – read about it here (second entry) – and I would love to have something more done in that style. I have always been fascinated and inspired by Native Americans and their culture. I have written about why here. Right now I am working on a bigger tattoo project which I do not want to reveal too much about but am so excited to get started! It is as mentioned going to be motifs that match with my dreamcatcher and I am especially inspired by animals which had symbolic meaning to many Native American tribes, especially wolves which in most of the Native American tribes were considered as healing and associated with courage, strength, loyalty and success in hunting. Just as much am I inspired by eagles which symbolized healing and magic abilities. The last motif I really want to be a part of my project is a buffalo skull. Many Native Americans saw buffalos as a sacred animal and lately it has become really popular with decorated skulls which look like buffalo skulls. If you combine it with feathers, flowers, swirly patterns and things like that it is super raw but still a feminine motif. I hope I will soon be able to show you more of what I need this beautiful inspiration for but first I need to get my Henna pattern on my foot, which I have written a sneak peak entry about here, done. It will luckily be within a month and I can barely wait to finish it!

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dr. Martens