Healthy Chocolate Chip Banana Pancakes

Hair Inspiration

Lavender

Pink

Turquoise

Jeg har længe haft lyst til, at farve mit hår (et år for at være ærlig) nu, men jeg har været lidt tilbageholdende, da jeg virkelig elsker min naturlige blonde farve. Dog har jeg det også sådan, at jeg i løbet af mit liv VIL have en sjov hårfarve. Man kan lige så godt prøve nogle forskellige ting med sit look! Jeg vil gerne farve det i en lækker pastelfarve, såsom lilla, pink eller turkis. Jeg vil dog ikke farve hele håret, men kun spidserne og et par få striber.

Jeg har lavet tre collager med de tre hårfarver jeg er mest vild med. Jeg elsker de forskellige farver sammensat med blond hår, og jeg synes det er så fint, som der er flest eksempler på i den pink collage, når det bare er nogle af spidserne der er farvet i en lys, diskret farve. Når man kun farver spidserne er der også den fordel, at man nemt kan klippe det af hvis man bliver for træt af det, eller ikke bryder sig om det. Jeg har søgt nettet igennem efter smukke hårfarver længe efterhånden, og der er forskellige ting jeg elsker ved hver af de tre jeg bedst kan lide:
Den lilla ser på en måde mere naturlig ud, da man kan få nogle brune nuancer ind i den, og den er en blanding af en varm (rød) og kold (blå) farve, hvilket gør den mere “diskret” og “neutral” end de to andre farver. Desuden har jeg grønne øjne, og da lilla og og grøn er kontrastfarver, komplimenterer de hinanden perfekt!
Den pink giver et varmt skær, og giver glød til huden, samtidig med, at den er super fin til lyst hår, især hvis man toner den ned til en helt diskret pastelfarve. Jeg er vild med farven på tredje billede i nederste række på den pink collage, da der i farven også er noget koral, hvilket også giver den et mere naturligt look. Pink ville også være pænt til min hud, da jeg bliver meget lys om vinteren, og den som nævnt giver lidt glød.
Den turkise er jeg vild med, fordi den minder mig om havfruer! Turkis er en af mine absolut yndlingsfarver, og jeg elsker at den er kold, men samtidig stadig har noget grønt i sig. Jeg synes også den er super fin til lyst hår, og den ville helt klart få det grønne i mine øjne til at “poppe”.
Af de tre farver jeg har nævnt tror jeg helt klart, at jeg hælder mest til lilla, da den pink måske godt kan bliver for prinsesse-agtig i mit lange, blonde hår, og den turkise nogle gange godt kan give håret et lidt grønt skær, og samtidig måske ikke er så god til meget lys hud. Ud over de to ting, er lilla min yndlingsfarve, så det ville være super fedt at have lilla spidser!

——–

I have been wanting to dye my hair for a pretty long time now (one year to be honest!) but I have been a little hesitant about it, since I really love my natural blonde color. BUT at the same time I know that I WANT a fun color in my hair at least once in my life. I might as well try different things with my look! I would love to dye it in a nice pastel color like lavender, pink or turquoise. I would not dye my whole hair though, just the ends and a few stripes.

I have made three collages with the three hair colors I love the most. I love the different colors with blonde hair and I think it is so pretty, as some of the examples in the pink collage shows, when it is just the ends that are dyed in a light, discrete color. When you only dye your ends it is also easy to cut the dipdye off if you get tired of it or do not like it. I have searched the web through after beautiful hair colors for a long time now and there are different things I really like about each of the three colors I love the most:
The lavender to me, in a way, looks more natural since it is possible to get some brown tones in it, and it is a mix of a warm (red) and cool (blue) color which makes it a little more “discreet” and “neutral” than the two other colors. Another great thing about it is that I have green eyes, and since the two are contrast colors they compliment each other perfectly!
The pink brings out a warm tint and gives a nice glow to the skin, and at the same time it is super pretty with blonde hair if you tone it down to a very light pastel pink. I love the color on the third image on the pink collage because there is also coral in the color which gives it a more natural look. Pink would be nice with my skintone since I tend to get very light in the winter and it, as mentioned, brings out a warm glow.
I love the turquoise because it reminds me of mermaids! Turquoise is one of my absolute favorite colors and I love that it is cool toned, but still has some green in it. I think it is incredible with blonde hair and it would definitely get the green in my eyes to pop!

Out of the three colors mentioned I definitely think I am mostly considering lavender since the pink could, to me, be a little to princesse-y in my long, blonde hair and the turquoise can sometimes give blonde hair a green tint and also is not the best with very light skin. Besides this, lavender/purple is by far my favorite color so it would be amazing to have lavender ends in my hair!

Signatur

2 kommentarer

 • Victoria Johansen

  Jeg er så vild med den lyse lilla farve på det øverste billede til højre. Så feminint og samtidig anderledes. Wow!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nora

   Det er også min yndlings af alle de farver jeg har på! Den er så smuk og feminin som du siger! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healthy Chocolate Chip Banana Pancakes