Muubaa Yogi

Hair Care

IMG_6614

IMG_6600

IMG_6606

IMG_6591

IMG_6621

IMG_6597

Jeg er så heldig at jeg har meget tykt og fyldigt hår der vokser forholdsvist hurtigt, men det har også meget at gøre med, hvordan jeg plejer det. Jeg tænkte, at jeg ville vise jer mine yndlings hårprodukter til at pleje mit hår, så I måske kunne få nogle gode råd! Når jeg bliver klippet er der aldrig brug for, at klippe mere end én cm af, og det er virkelig lækkert, da det også gør, at håret jo vokser hurtigere. Før vi når til produkterne, vil jeg starte med nogle generelle ting jeg gør for, at passe på mit hår:
Jeg vasker mit hår hver tredje til fjerde dag. Det er usundt for håret at blive vasket hver dag, og det trækker rigtig meget olie og fugt ud af håret. Hvis håret bliver vasket for meget, begynder hovedbunden at overkompensere, og dit hår kan ende med, at blive endnu mere fedtet! Desuden bruger jeg en gang om ugen hårkur i mit hår i badet. Jeg bruger en der skal sidde i fem minutter. Det er perfekt at tage hårkur i badet, da håret er blevet varmt og åbnet op af varmen fra dampen, og hårkuren virker på den måde optimalt.
Jeg glatter, krøller og tørrer stort set aldrig mit hår. Hvis jeg vil have krøller laver jeg fletninger i mit hår aftenen forinden, og putter produkt i. SKAL det glattes, gør jeg det efter badet med min hårtørrer på “cool” imens jeg børster det, for at skade det mindst muligt. Hvis jeg endelig SKAL bruge varme på mit hår, bruger jeg altid beskyttende spray forinden. Normalt lufttørrer jeg også altid mit hår. Det tager lang tid hvis man har langt, tykt hår, så husk altid, at gøre det en dag hvor du har et par timer til rådighed! Ud over disse råd, skal det også lige nævnes, at jeg aldrig har farvet mit hår, ud over én gang i 8. hvor jeg farvede det rødt, men det snakker vi ikke om, haha, og det tror jeg også gør stor forskel, da hårfarve godt kan være ret skrapt mod både hår og hovedbund.

NU til produkterne! Det første jeg vil skrive om, er min Morrocanoil Hair Treatment. Morrocanoil olien er det bedste produkt jeg nogensinde har haft til mit hår! Jeg pumper to-tre pumps ud i håndfladen, varmer det op, og påfører det i mine hårspidser, og derefter kører jeg det oppe fra roden af mit hår og ned. Det giver sunde, nærede spidser, og modvirker spaltning. Desuden dufter den fantastisk, og gør håret blankt og smukt!
Et andet fantastisk produkt er Morrocanoil Anti Frizz, og dette er både godt til at give håret shine og hjælpe mod knuder, men fungerer også som en “anti static”, hvilket er FANTASTISK npr vi går køligere måneder i møde, hvor håret bliver elektrisk. Jeg hader personligt elektrisk hår, og dette produkt hjælper mig rigtig meget.
Når jeg kun vasker mit hår hver tredje-fjerde dag, kan det på fjerdedagen godt se lidt kedeligt og fedtet ud. Derfor er det godt at have en tørshampoo! Jeg har prøvet mange, men min absolutte favorit er stadig Kevin Murphy Fresh Hair, som får håret til at se frisk, rent og lækkert ud, og fjerner det fedtede look med det samme! Det bedste ved denne tørshampoo er dog næsten duften: Den dufter helt fantastisk, så frisk, og med et hint af vanilje og appelsin!
Hvis mit hår ser kedeligt og tørt ud, og jeg ikke gider bruge fingrene til at køre Morrocanoil olie i, elsker jeg mit nyeste produkt, The Bodyshop Wild Argan Oil. Dette er også en fantastisk olie til håret, som dufter SÅ skønt, og det gode ved denne er, at det er en spray, så man kan tilføre håret lidt olie uden at ødelægge det hvis man har stylet det. Derudover ELSKER jeg designet på indpakningen af denne olie, den ser så flot og eksklusiv ud.
Det sidste produkt jeg har valgt at vise jer, er min Uniqu One Coconut spray, som er et produkt med mange funktioner. Dog er det jeg bruger den til mest at beskytte håret for varme, holde på frisurer, samt til at give håret tekstur og fylde. Den er helt fantastisk, og har den skønneste og mest naturlige kokosduft jeg længe har duftet! Mmmh!

10367786_10153045942677228_7241830964090786678_n

10698623_10153045929982228_4116137751921110102_n

10429373_10153045933152228_5668725579499458141_n

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muubaa Yogi