One Scarf - Three Ways

Small Scarves

Skærmbillede 2016-08-02 kl. 22.41.34
/LAVENDER SCARF/TASSEL SCARF/RED GOLD SCARF/LEOPARD SCARF/

For at holde temaet til tørklæder i dag efter mit indlæg “One Scarf – Three Ways” tænkte jeg, at jeg ville vise jer fire tørklæder som jeg virkelig gerne ville eje. De er alle fra eBay, så de er super billige, og så fine! Jeg er især helt forelsket i det lyslilla, som jeg virkelig overvejer at anskaffe mig, da det ville passe helt perfekt til nogle outfitbilleder jeg har i tankerne. Jeg er helt vild med de smukke, lyse farver på det. Leopardtørklædet er favorit nr. to, jeg elsker blandingen af de fine prints i forskellige farver, der gør det virkelig fint og unikt. Alle disse tørklæder ville være perfekte til min inspiration til, hvordan man bruger et lille tørklæde på tre forskellige, fine måder, og jeg har tonsvis af outfitideer allerede!

/

To stick with the theme of scarves today after my entry “One Scarf – Three Ways” I thought I would show you four scarves that I, myself, would love to own. They are all from eBay, so they a really cheap and so pretty! I am especially in love with the lavender one, which I really consider buying, since it would match perfectly in some outfit photos I have planned. I am loving the beautiful, light colors on it. The leopard scarf is a second favorite, I love the mix of the pretty prints in different colors which makes it really pretty and unique. All these scarves would be perfect for my inspiration for how to wear a small scarf in three different ways, and I have a loooot of outfit ideas already!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One Scarf - Three Ways