Creamy, Fresh Summer Pasta

One Scarf – Three Ways

Skærmbillede 2016-07-26 kl_Fotor_Collage

Jeg har tænkt mig, at begynde at lave flere af denne type indlæg – jeg elsker når man kan bruge det samme stykke tøj på flere måder, og jeg bliver selv så inspireret når andre laver indlæg som disse. I dag vil jeg vise jer de tre, synes jeg, fineste måder man kan have et lille tørklæde på. Det samme look kan opnås med et større tørklæde, men det fungerer helt klart bedst hvis tørklædet er lille, som dette er. Det kan købes her.

/

I have decided to make more of these kinds of entries – I love it when you can use the same piece of clothing on more than one way, and I get so inspired myself reading other entries like this. Today I will show you the three, I think, prettiest ways to wear a small scarf. The same look can be achieved with a bigger scarf, but it definitely works best with a small one like this. It i available here.

The Hairband

Skærmbillede 2016-07-26 kl. 22.59.42

Skærmbillede 2016-07-26 kl. 22.59.50

Super fint og klassisk, med det fineste “girl-next-door” look. Det er det her jeg bruger tørklæder aller mest til, da jeg er vild med looket af et tørklæde som hårbånd – det ser super afslappet og effortless ud, og så giver det den fineste ekstra lille detalje, hvis man lader enderne på tørklædet hænge sammen med håret i hestehalen.

/

Super pretty an classic, with the sweetest “girl next door” look. This is what I mostly use my scarves for since I love the look when using a scarf as a hairband – it looks super casual and effortless and then it adds an extra touch if you let the ends of the scarf hang with the hair in the ponytail.

The Sailor Knot

Skærmbillede 2016-07-26 kl. 23.00.37

Skærmbillede 2016-07-26 kl. 23.00.47

Jeg er helt vild med dette look, da det er chic, effortless og ekstra fint. Det er en super fin måde at tilføje lidt farve til et outfit, eller dresse det lidt op. Det fremhæver desuden halsen, og får den til at se slankere ud.

/

I am loving this look, since it is chic, effortless and extra pretty. It is a super cute way to add some color to an outfit, or dress it up a little. Besides that, it accentuates the neck and makes it look leaner.

The Collar

Skærmbillede 2016-07-26 kl. 23.00.55

Skærmbillede 2016-07-26 kl. 23.01.05

Det her er den mest simple måde, at gøre en ellers plain top så fin og unik – det ligner en helt ny top, og giver sådan et fint sailor-agtigt look, hvilket jeg er helt vild med! Dette trick fornyer virkelig ens garderobe, da man kan bruge alle toppe og alle tørklæder til det – man kan også lade det hænge ned i en trekant bagpå, så det ligner rygmotiv på ens jakke!

/

This is the most simple way to make a plain top so pretty and unique – it looks like a brand new top and makes such a pretty sailor-like look which I love! This trick renews your wardrobe, as you can use all kinds of tops and scarves for it – you can also leave the scarf hanging in a triangle on the back so it looks like a back motif on your jacket!

1 kommentar

  • Paige

    Amazing! I always wanna try the first one, you look so lovely <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Creamy, Fresh Summer Pasta