Sunset Road

Soft Stripes

Skærmbillede 2015-10-08 kl. 15.09.08
| T-shirt / Sweatshirt / Boots / Joggers / Scarf / Perfume / Dress |

Efteråret gør mig altid i hyggehumør, og intet er bedre til det, end lækre, bløde trøjer, sweatpants, slouchy støvler og varme tørklæder. Og især i lækre, lyse farver. Jeg elsker de ting jeg har samlet her, og nogle af dem er helt klart must haves! T-shirten fra det lækre mærke SaboSkirt er så fin og vil se så godt ud med lyse boyfriendjeans og et par lyse støvler som dem på collagen. Jeg er helt forelsket i de støvler, og jeg elsker det slouchy look de har, samt hvor simple de er. Farven er også så smuk! Sweatshirten er fra H&M og ville ligeledes være fin til lyse jeans, men også som hyggetrøje med de bløde, fine sweatpants. CLEAN parfumer er altid helt fantastiske, og især denne duft er perfekt til efteråret. Kjolen er én jeg har været forelsket i så længe, jeg elsker off-shoulder looket, de tynde, delikate striber og den lækre farve. Den ville være så fin med støvlerne, en lys frynsejakke og det lækre tørklæde, som jeg allerede har i mørkegrå, og som er SÅ lækkert og varmt.

——–

Autumn always makes me want to cozy up and nothing is better for that than light, gorgeous, soft sweaters, sweatpants, slouchy boots and warm scarves. And especially in nice, light colors. I love the items I have collected here and some of them are definite must haves! The t-shirt from the amazing brand SaboSkirt is so pretty and will look so good with light boyfriend jeans and a pair of light boots like the ones in the collage. I am so in love with those boots and I love the slouchy look they have as well as how simple they are. The color is also so beautiful! The sweatshirt is from H&M and would also look good with light jeans, but also a cozy evening at home with the soft, pretty sweatpants. CLEAN perfumes are always amazing and especially this scent is perfect for the Autumn. The dress I have been in love with, I love the off-shoulder look, the thin, delicate stripes and the gorgeous color. It will look so amazing with the boots, a light fringe jacket and the beautiful scarf which I already own in dark grey and which is SO warm and comfortable.

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunset Road