Espadrilles Bargain

H&M Accessories

HM Acc

<- Floral Beanie / Cream Scarf / Chelsea Boots / Black Beanie / Black Scarf / Black Belt ->

Vi er i sidste måned af sommeren, og derfor er jeg så småt begyndt at kigge på lidt mere efterårspassende ting. Jeg synes ofte man kan bruge det samme tøj til alle årstider så længe éns tilbehør ændrer sig. Jeg elsker at købe tilbehør i H&M, da det ikke er noget jeg vil bruge alt for mange penge for fordi jeg så ofte skifter smag når det kommer til sådanne ting. Jeg er blevet mere vild med sort, som jeg ellers aldrig gik med før, men jeg er blevet super glad for det hvis det sættes sammen med nogle fine farver. Jeg er vild med den sorte beanie, som også vil få blond hår til at se ekstra blond ud, og passe perfekt sammen med et fint outfit til efterår, for at gøre det mere afslappet. Det sorte tørklæde er jeg helt vild med, da det har stjernehimlen på. Det vil både være fint som tørklæde, men også som hårbånd. Jeg er blevet vild med, at bruge tørklæder som hårbånd, da det giver et outfit et ekstra pift og så elsker jeg hvor hippie-agtigt det ser ud. Bæltet vil være perfekt om taljen til alle de kjoler jeg har købt denne sommer. Den blomstrede beanie er nok min favorit af alle disse ting: Den er så fin, unik og feminin, og vil være så sød som fokus i et basic, lyst outfit! Jeg elsker også mønsteret på det tørklædet i creme, som er lidt tribal-agtigt. Dette ville jeg også både bruge som tørklæde og som hårbånd. Støvlerne har jeg kigget på et par dage nu, da jeg er vild med den varme, brune farve og det enkle look. Jeg har desuden brug for et par nye støvler i brune, da dem jeg har er slidt så meget op at de er faldet fra hinanden!

——–

We are in the last month of Summer and therefore I have slowly been starting to look at more autumn-appropriate items. I think it is often possible to use the same clothes for all seasons as long as the accessories change. I love buying accessories in H&M as it is not something I want to spend too much on because I often change taste when it comes to pieces like that. I have become more into black which I never used to wear, but I have grown super happy with it if it is paired with pretty colors. I am crazy about the black beanie which will also make blonde hair look extra blonde and match perfectly with a pretty outfit for autumn to make it more casual. The black scarf I am crazy about because it has the stars on it. It will both look amazing as a scarf, but also as a headwrap. I have become obsessed with using scarves as headwraps as it gives an outfit an extra touch and then I love how hippie-like it looks. The belt will be perfect around the waist with all the dresses I bought this Summer. The floral beanie is probably my favorite of all these items: It is so pretty, unique and feminine and will look so sweet as the main focus in a basic, light outfit! I also love the pattern on the cream scarf which is a little tribal-like. This I would also use as a scarf and as a headwrap. I have been looking at the boots for a couple of days now as I love the warm, brown color and the simple look. I really need a pair of new boots in brown because the ones I have are so worn that they have fallen apart!

Signatur-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Espadrilles Bargain