Disney Friday: Mickey Tee

He Was Too Early, I Was Too Late

Skærmbillede 2016-04-17 kl. 11.50.03

For en uge siden forlod en tæt, elsket og kær ven gennem min folkeskoletid livet. Jeg var til hans bisættelse i går. Jeg har ikke lyst til noget, ud over at se ham. Og snakke med ham. Og fortælle hvor meget han har betydet for mig. Og sige, at han altid kunne have ringet hvis han havde brug for hjælp. Jeg ville ønske jeg havde kontaktet ham, men nu er det for sent. Jeg savner ham, nu hvor han ikke er her længere. Livet er mærkeligt på den måde. Og jeg ville ønske han ikke havde forladt livet så tidligt. For tidligt.

/

A week ago a close, beloved and dear friend lost his life. I was at his funeral yesterday. I do not feel like doing anything, except seeing him. And talk to him. And tell him how much he has meant to me. And tell him that he could have called if he needed help. I wish I had contacted him, but now it is too late. I miss him so much now that he is gone. Life is weird that way. I wish that he had not left so early. Too early.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney Friday: Mickey Tee