PartyBars

Disney Friday: My Pegasus

IMG_8077

IMG_8080

Da jeg var omkring otte år købte jeg en bamse i Disneyland Paris. Det var en pegasus, mere specifikt Pegasus fra Hercules. Jeg blev SÅ glad for den bamse, og kan huske jeg havde det med i skole bagefter, og siden med på HVER eneste rejse jeg har været på. Jeg ved ikke hvorfor, jeg ved det er barnligt og åndssvagt og ikke giver nogen mening, men Pegasus kommer stadig med på alle mine rejser. Jeg er seriøst bare mere tryg når jeg har den i håndbagagen på mine rejser. Derfor har Pegasus også været rigtig mange steder, blandt andet Island, Italien, Grækenland, England, Spanien, rundt i hele USA, og mange flere. Og den betyder så meget for mig. Den minder mig om jeg og min families fantastiske rejser gennem mit liv, som betyder alt for mig, alle de smukke steder jeg har været så heldig at se så tidligt i livet, og alle de gode minder jeg har fra dengang alt var lykkeligt og perfekt. Hvis der gik ild i min lejlighed og jeg måtte redde to ting ud (selvfølgelig efter min kæreste og mine kæledyr – som jo desuden ikke er “ting”, hehe) skulle det være Pegasus og mine fotoalbum. Pegasus sidder forresten i skrivende stund ved siden af mig på hotelværelset i Paris.

/

When I was around eight years old I bought a stuffed animal in Disneyland Paris. It was a pegasus, specifically Pegasus from Hercules. I was SO happy with that stuffed animal, and I remember bringing him to school after and since then on EVERY journey/travel I have been on. I do not know why, I know it is childish and stupid and does not make sense, but Pegasus still comes along on every journey I go on. I am seriously just more comfortable when it is in my hand luggage on my travels. Therefore Pegasus has been a lot of different places, like Iceland, Italy, Greece, England, Spain, through the entire US and a lot more. And it means so much to me. It reminds me of me and my family’s fantastic vacations through my life, which mean the world to me, all the beautiful places I have been so lucky to see so early in my life and all the good memories I have from when everything was happy and perfect. If a fire occured in  my apartment and I could save two things (except from my boyfriend and my pets – which are not really “things”, hehe) it had to be Pegasus and my photo albums. Pegasus is sitting right next to me right now, in my hotel room in Paris.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PartyBars