Simple, Cozy Christmas

Dark Reds

Skærmbillede 2015-12-03 kl. 21.55.49

Glædelig december! I går faldt jeg for det smukkeste lingeri da jeg sad og kiggede på H&Ms webshop. Det er i det smukkeste mønster og i den smukkeste dybe, røde farve. Jeg har noget for rødt og har haft det længe. Det er så smukt og varmt, men også sensuelt og sexet. Da jeg så fandt en matchende kimono var jeg solgt! Jeg elsker pasformen på kimonoen, bindebåndet i ensfarvet rød og detaljerne på ryggen BH’en, som vil være helt fantastisk smuk med en kjole eller bluse med åben ryg, så man rigtig kan vise dem frem. Støvlerne fandt jeg også på H&Ms webshop, og jeg er helt vild med dem. Jeg kan se dem for mig til et klassisk sort outfit og røde læber til! Kjolen er så smuk, jeg elsker den bordeuaxrøde farve og det aztec-inspirerede mønster! Den er i øvrigt på tilbud til 150 kr. på Nelly.com lige nu!
/
Happy December! Yesterday I fell for the most gorgeous lingerie when I was surfing H&M’s webshop. It is in the most beautiful print and in the most beautiful deep, red color. I have a thing for red and have had that for a long time. It is so beautiful and warm, yet sensual and sexy. When I then found a matching kimono I was sold! I love the fit of the kimono, the band in the solid red and the details on the back of the bra which will be so beautiful with a dress or a blouse with an open back so you can really show it off. I also found the boots on H&M’s webshop and I am crazy about them. I can just imagine them with a classic black outfit and red lips! The dress is so beautiful, I love the burgundy color ad the aztec-inspired print! It is actually on sale at Nelly.com right now!

/Kimono – H&M
/Boots – H&M
/Dress – Nelly
/Bra – H&M
/Panties – H&M

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple, Cozy Christmas