USA Top & Fringe Cardigan

Black Boho Summer

hmprod_Fotor_Collage

<- floral kimono / wool hat / floral sunglasses / tassel shorts ->

Jeg glæder mig så meget til sommer! <3 Jeg har også bare SÅ mange sommer items jeg ønsker mig lige nu, det er helt vildt. Det er nok meget godt jeg snart får løn, hehe. Jeg har fundet disse fine sommer ting på H&Ms hjemmeside. Jeg er begyndt at kigge efter sommer accessories da det er noget jeg mangler. Jeg er vild med den fine hat, som jeg ved vil være så rar at have til Roskilde Festival og på meget solrige dage for at få lidt skygge til ansigtet. Ligeledes mangler jeg solbriller, og disse blomstrede er bare SÅ fine og fordi glassene er mørke er de ekstra gode og hjælper mod solens harmfulde stråler. De passer perfekt til den smukke, blomstrede kimono som jeg er helt forelsket i og bare må eje! Det er egentlig en lingerie ting, men jeg ville bruge den til hverdag over et par hullede jeans eller shorts som dem jeg viser her. Jeg er helt vild med de fine kvaster og det diskrete, stribede mønster!

Jeg sidder lige nu og ser Game of Thrones afsnittet fra sidste mandag og lige om lidt skal vi i gang med denne mandags afsnit – vi ser altid sidste mandags afsnit inden den nye så vi får ekstra meget Game of Thrones – nøj, hvor jeg glæder mig, og hvor jeg elsker at mandage bare bliver den bedste dag på ugen de måneder hvor Game of Thrones kører!

——–

I am so excited for Summer! <3 I have SO many Summer items I am wishing for right now, it is crazy. I think it is a good thing I am getting my paycheck soon, hehe. I have found these pretty Summer items on H&M’s webshop. I started looking for Summer accessories as it it something I really need. I am crazy about the pretty hat which I know will be so nice to have at Roskilde Festival and at very sunny days to get some shadow for the face. I also need sunglasses and these floral ones are SO pretty and because the glasses are dark they are extra great and helps protect the eyes against the sun’s harmful rays. They fit perfectly with the beautiful, floral kimono which I am so in love with and just have to own! It is actually a lingerie item, but I would use it for every day wear with a pair of ripped jeans or shorts like the ones I am showing here. I am crazy about the cute tassels and the discreet, striped pattern!

Right now I am watching last Monday’s Game of Thrones episode and in a moment we are watching this Monday’s episode – we always watch last Monday’s episode before the new one so we get some extra Game of Thrones – wow, am I excited and how I love that Mondays just magically become the greatest day of the week those months where Game of Thrones are airing!

Signatur 2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA Top & Fringe Cardigan