Hendrix Jacket

New Year’s Eve

Skærmbillede 2015-12-31 kl. 14.12.34

Nytårs dag! Arh, jeg forstår slet ikke at 2014 snart er slut – det er gået vildt hurtigt! Næste år bliver et år med mange omvæltninger i mit liv. Jeg og min kæreste bliver færdige med vores studie, vi skal flytte fra vores studiebolig og jeg skal ud og finde arbejde. Jeg håber jeg får flere skønne læsere og kommer længere med min blog. Jeg skal selvfølgelig også lige sige tusind tak til alle jer der følger med – det er rigtig fedt at se at der faktisk er læsere på ens blog, omend stille læsere <3

Jeg har lavet en lille collage med inspiration til nytår – jeg ved det er for sent at købe ting nu, men dette er blot lidt fin inspiration. Jeg er vild med Naked paletterne, og jeg ønsker mig fortsat 3’eren MEGET højt da den er med de smukkeste Rose Gold farver, og jeg er som bekendt meget glad for Rose Gold. Der skal jo altid champagne til nytår, og jeg kan altså godt lide sød champagne. Derfor køber jeg altid Asti, og min favorit er Asti Martini som desværre var udsolgt i dag. Men så må jeg drikke den en anden dag – den dag jeg har dimission, for eksempel?
Jeg elsker jo også Essie, og er vild med denne fine guldfarve, som er perfekt til nytår! Jeg skal nok rocke min “jiggle hi, jiggle low” fra Essie, som jeg har skrevet om her, da jeg er så glad for den.
Som I nok har opdaget er jeg jo også rigtig forelsket i min nye frynsejakke, som jeg godt kunne finde på at tage på i aften indenfor, i stedet for en cardigan. Den er, som jeg også skrev i går, perfekt til hvide kjoler, og jeg overvejer stærkt en hvid kjole i aften, som minder om den på collagen. Kjolen på collagen er fra Nelly, men kan desværre ikke fås på den danske webshop mere, jeg har dog fundet en der ligner og som jeg personligt faktisk synes er endnu finere her.
Jeg skriver igen, og ser om I kan hjælpe mig med et kjole-dilemma, og i morgen vil jeg vise jer mit outfit og lidt stemningsbilleder fra min aften. Den bliver nemlig MEGET stille og rolig, og jeg glæder mig <3

——–

New Years! Argh, I do not understand that 2014 is ending – time flies by so fast! Next year is going to be a very different year for me with lots of changes. Me and my boyfriend are going to be done with our studies, we are moving from our apartment and I am going on job hunting. I hope I will get more amazing readers and get further with my blog. I of course also have to thank you so much for following and reading my blog – it is amazing to see that there are actually readers on my blog, even if you are a little quiet <3

I have made a little collage with inspiration for New Year – I know it is too late to buy new things now, but this is simply a little inspiration. I am crazy about the Naked palettes and I am still wishing so much for Naked 3 as it has the most beautiful rose gold colors and I am as mentioned before, very keen on rose gold. You always need champagne for New Year and I really like it sweet. Therefore I always buy Asti, and my favorite is Asti Martini, which was unfortunately sold out today. I will just have to drink that some other time – when I finish my studies, maybe?
I also love Essie and I love this gold color which is perfect for New Year! I am probably going to be rocking my “jiggle hi, jiggle low” from Essie which I have blogged about here, as I am so happy with it.
As you have probably noticed I am really in love with my new fringe jacket which I am thinking about wearing tonight inside instead of a cardigan. It is, as I wrote yesterday, perfect with white dresses and I am considering wearing a white dress much like the one on the collage. The dress on the collage is from Nelly, but is not available anymore, but I have found a great and even prettier alternative here. (Danish webshop)
I will write again later and see if you will help me with my dress dilemma and tomorrow you will then get to see my NYE outfit as well as atmosphere photos from the night. It is going to be a VERY quiet and calm night for me, and I am so happy with that <3

Signatur 2

2 kommentarer

 • Hanne

  Rigtig godt nytår til dig søde Nora og Nikolaj, glæder mig til at følge jer på jeres videre færd gennem livet. Kh svigermor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nora

   Tak søde Hanne <3 🙂 Vi glæder os også! Kh. Nora

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hendrix Jacket