Effortless, Muted Greens

Simple, Cozy Christmas

Skærmbillede 2015-11-29 kl. 16.43.47

I anledning af første advent, som jeg har brugt på at hjælpe med at bage julekager hos mine søde svigerforældre, ville jeg vise jer lidt inspiration til julepynt. Jeg ELSKER H&M Home, de har billige, men helt fantastisk fine ting, og jeg elsker især deres juleting, som oftest er så fine, stilede og rene i udtrykket. Jeg er vild med, at sætte nedtonede, rene ting i grålige og hvide farver sammen med lidt mere traditionel, varm julepynt, da jeg synes det er en fin kombination, og så bliver det hverken for kedeligt eller for meget. Jeg er selv især helt vild med de fine puder, som jeg næsten tror jeg er nødt til at eje, og kruset som er SÅ sødt, og jeg elsker Disney-julepynt, så hvis jeg skulle komme forbi Disney-butikken på Strøget kunne det da også være den skulle med hjem!
/
Because it is the first Sunday in Advent, which I have spent in the company of my boyfriend’s family, baking Danish Christmas cookies, I wanted to show you some inspiration for Christmas decor. I LOVE H&M Home, they have cheap, but really amazingly cute things and I especially love their Christmas items which are mostly really pretty, stylish and clean looking. I love to pair the muted, clean things in greyish and white colors with some more traditional, warm pieces because I think it is  nice combination where it does not get too boring or too much. I am especially in love with the nice pillows, which I think I need in my life, and the mug which is SO cute, and I love Disney Christmas decor, so if I was to pass by the Disney Store in Copenhagen I might need to take it home!

/Stag pillowcase
/Red pillowcase
/Baby deer pillowcase
/Minnie plush
/Silver baubles
/Minnie & Mickey mug
/Cinnamon candle

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Effortless, Muted Greens