Cozy Rosy Knit

My Little Ladder

IMG_5534

IMG_5535

IMG_5547

IMG_5539

Jeg har længe ledt efter en fin, lille stige til hjørnet af vores stue, da jeg elsker hvor sødt det ser ud med planter og bøger på en stige. Jeg var så heldig at min søde moster fandt én og købte den med det samme så jeg kunne købe den af hende! Jeg er SÅ lykkelig for den hun fandt, da det er så fint at det er en trappestige, og jeg elsker de små malerpletter og at der kan stå bøger på den. Den passer perfekt ind i stuen, og det er nu mit yndlingshjørne, som jeg bliver så glad af at se på!
/
I have been looking for a pretty, little ladder for the corner of our living room because I love how cute it looks with plants and books on a ladder. I was so lucky that my sweet aunt found one and bought it immediately so I could buy it off her! I am SO happy with the one she found as it is so pretty that it is a step ladder and I love the little paint stains and how it is possible to have books on it. It looks perfect in our living room and it is now my favorite corner which makes me so happy when I look at it!

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cozy Rosy Knit