Sunny Day Shorts

Ladders As Decor

Skærmbillede 2015-07-19 kl. 21.40.34

via Alex’s Closet / Lobster and Swan / sköna hem / HubPages

Forleden dag skrev jeg om, at jeg ville elske at have en tipi i mit hjem her. Og eftersom jeg stadig har tusindvis af idéer til den nye lejlighed, vil jeg vise jer en anden ting jeg drømmer om at have i min stue: Stiger! Det trender helt vildt lige nu, og det er der god grund til! Jeg synes det er så fint og rustikt med slidte træstiger i hjemmet. Jeg ville sætte den i stuen med planter, bøger og et tæppe på, så den samtidig fungerer som reol, hvilket den gør på mange af de billeder jeg har fundet. Især elsker jeg den med planter på! Det ser så fint og rustikt ud, og jeg elsker kombinationen af det gamle, slidte træ og de friske, grønne planter. Jeg synes kun det giver et ekstra fint touch når der også er malerpletter på. Hvis I tilfældigvis har en gammel, slidt stige til overs, så sig endelig til, haha!

——–

The other day I wrote about how I would love to have a tipi in my home here. And seeing as I still have thousands of ideas for the new apartment I want to show you another thing I have been dreaming about having in my living room: Ladders! It is totally trending right now and I can see why! I think it is so pretty and rustic with worn wooden ladders in a home. I would put it in the living room with plants, books and a blanket so it also works as a bookcase which it also does on a lot of the photos I found. I especially love the one with plants on it! It looks so pretty and rustic and I love the combination of the old, worn wood and the fresh, green plants. I think it only adds an extra touch when it has painting stains on it. If you by any chance have an old ladder laying around, let me know, haha!

Signatur-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunny Day Shorts