Mermaid Dress

Coffee Table Inspiration

Skærmbillede 2015-11-03 kl. 18.44.10

Skærmbillede 2015-11-03 kl. 18.45.19

Skærmbillede 2015-11-03 kl. 18.48.14

Skærmbillede 2015-11-03 kl. 18.55.36
via Hendrix & Harlow/Unknown/Pottery Barn/west elm (photo by @honey-and-thyme)

Da der desværre er kommet borebiller i vores fine, gamle ølkasser, som vi har stående som sofaborde, er jeg begyndt på at lede efter et nyt. Jeg har haft ølkasserne længe, og tænker at det sikkert også er fint med et nyt sofabord, selvom jeg er SÅ ked af, at vi må skille os af med dem. Vi har allerede prøvet at stille dem i en fryser, men det hjalp desværre ikke. Men – hvor er det SVÆRT at finde et nyt sofabord! Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men nok fordi jeg aldrig har haft plads til sofaer i mine gamle lejligheder, og siden jeg endelig fik plads bare har brugt ølkasserne. Jeg har aldrig før skullet forholde mig til mit sofabord. Og derfor er jeg helt på bar bund. Jeg ved det skal være i træ, og jeg ved det muligvis skal være lavt. Derudover ved jeg det skal være rustikt og passe til vores stue som har en masse grønne planter og bredde plankegulve. Jeg er især helt forelsket i de to øverste borde. Det første er så lækkert og rustikt og ville passe perfekt til farverne i vores stue. Det andet er så smukt og boho, og jeg er helt forelsket i farverne og den slidte maling! Jeg vil helt klart lede lidt videre, men synes det er nogle ret fine bud jeg har fundet.
/
As we have unfortunately found out that there are beetles in our beautiful, old wooden beer crates which we use as coffee tables, I have started a quest to find a new coffee table. I have had the beer crates for a long time, and I am thinking that it is probably also a good thing to get a new coffee table even though I am SO sad that we have to get rid of our beer crates. We already tried freezing them down, but unfortunately it did not help. But – it is so HARD to find a new coffee table! I do not really know why, but probably because I have never had any room for sofas in my old apartments, and when I finally had the space I just used the beer crates. I have never had to think about my coffee table before. And therefore I am really lost. I know it is going to be made out of wood and I know I possibly want it to be low. Besides that I want something rustic that matches our living room which has lots of green plants and broad wooden floors. I am especially really in love with the first and second one. The first one is so beautiful and rustic and would match perfectly with the colors in our living room. The other one is so beautiful and boho and I am completely in love with the colors and the worn off paint! I will definitely keep looking, but I think these are some amazing choices.

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mermaid Dress