SPOOL No. 72

DIY Tipi

Tipi

via Pinterest

Som optakt til mine sneak peak billeder af min lejlighed i morgen, vil jeg lave to boligindlæg her til aften <3 Det første skal handle om noget jeg drømmer om at få, når jeg engang har plads et sted. Nemlig tipier! Jeg elsker tipier, og de er blevet super populære at have stående i stuen eller på børneværelset. Jeg ville helt klart foretrække, at lave en fin, lille én til et børneværelse, men eftersom jeg (desværre) ikke har fornøjelsen af at være mor endnu, må jeg nøjes med, at kigge på tipier til stuen. Jeg har fundet disse fine varianter på Pinterest, og jeg er helt forelsket i dem! Jeg ville elske at have sådan én stående i min stue. Jeg elsker især de to øverste, da stoffet der er brugt på dem er med til at gøre dem ekstra unikke og boho-agtige. Jeg er helt vild med, når de er fyldt med puder og tæpper, så man rigtig kan sidde og hygge derinde med en god bog eller et glas vin. Jeg har fundet en DIY video over, hvordan man laver én selv til jer, da det faktisk er super nemt! Jeg glæder mig til jeg selv har mulighed for, at lave én!

——–

As warm-up for my sneak peak photos of my apartment tomorrow I will make two interior entries this evening <3 The first one is going to be about something I am dreaming about having when I have room for it some time and that is tipis! I love tipis and they have become super popular to have in the living room or in the nursery/children’s room. I would definitely prefer making a cute, small one for a nursery room, but seeing as I am (unfortunately) not lucky enough to be a mum yet I will have to settle for looking at tipis for the living room. I have found these gorgeous variants on Pinterest and I am completely in love them! I would love to have one in my living room. I especially love the two top ones as the fabric used for them is making them even more unique and boho-like. I am loving when they are stuffed with pillows and blankets so it is possible to really snuggle up with a book or a glass of wine in it. I have found a DIY video of how to make one yourself as it is actually super easy! I am so excited for when I get a chance to make one myself!

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPOOL No. 72