Dreamcatcher Dress

Dreamy Bed

Skærmbillede 2015-05-21 kl_Fotor_Collage

Jeg går som I ved og indretter vores nye lejlighed i mit hoved. Det skal dog siges, at det er i MIT hoved, og derved ikke noget jeg har snakket med Nikolaj om. Haha. Jeg elsker alt der er boho og også i hjemmet. Det kan I for eksempel se i mit sidste boligindlæg her. Jeg har altid elsket draperet myggenet over sengen som pynt. Jeg synes det ligner smukke, hvide skyer. Det giver et romantisk, afslappet look som jeg er helt vild med, og det gør ligesom det område man sover i hyggeligere og får det til at ligne en lille, hyggelig hule. Jeg har endnu ikke fundet tricket til, hvordan man draperer dem i loftet, men jeg lover der, efterhånden som jeg flytter og får indrettet, vil komme en masse DIY – og boligindlæg. Indtil da ved jeg, at man kan købe nogle små som man kan have rundt om sengen i IKEA her.

——–

As you know I am currently decorating our new apartment in my head. I have to say though that it is in MY head and therefore not something I have discussed with Nikolaj. Haha. I love everything boho and in interior too. That is for example clear in my last interior post here. I have always love draped mosquito nets over the bed as decor. I think it looks like beautiful, white clouds. It gives a romantic, casual look which I love and it kind of makes that area that you sleep in more cozy and makes it look like a cozy, little cave. I have yet to find out how it is possible to drape it like that in the ceiling, but I promise that I, as I move and decorate, will make lots of DIYs and interior posts. Until then I know that smaller ones to have around the bed are available at IKEA here.

Signatur 2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreamcatcher Dress