Mano

Preview – Coral Wild Belle Tassel Jacket

IMG_7787
/Coral Wild Belle Tassel Jacket/

JA, jeg har købt to frynsejakker i denne måned i to forskellige farver… I can not help it! Men denne her jakke… OMG. Jeg ELSKER den. Og derfor kan jeg ikke lade være med, at vise jer et lille bitte preview – jeg er pt. i London, og har den med, så når jeg kommer hjem vil der komme outfitbilleder med denne smukke sag på, ligesom der vil med den blå. Jeg er så vild med denne, da den er mere simpel end de frynsejakker jeg har med perler på, og den lyserøde farve er tilpas støvet til, at den ser perfekt neutral ud, og især er helt perfekt til efterårsfarver! Den er desuden så blød, og sidder virkelig fint. Jeg kan lige se den for med en grå, oversized, varm strik og et par stramme, grå jeans, eller en khakiskjorte og et par løse bukser. Ih, hvor er jeg glad for den her jakke!
/
YES, I bought two fringe jackets this months in two different colors… I can not help it! But this jacket… OMG. I LOVE it. And therefore I can not contain myself from showing you a tiny preview – I am currently in London, and I have it with me, so when I come home there will be outfit photos with this gorgeous thing on, like there will with the blue. I am so crazy about this, as it is more simple than the fringe jackets I already have with beads, and the pink color is exactly dusty enough for it to look perfectly neutral, and especially perfect for Autumn colors! Besides that it is so soft and fits so nicely. I can just picture it with a grey, oversized, warm knit and a pair of slim, grey jeans or a khaki shirt and a pair of loose pants. Eek, I am so happy with this jacket!!!

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mano